Kivágták Nagy Ervin melegcsókját a Valami Amerika 3-ból

csók Nagy Ervin meleg jelenet rádió Valami Amerika 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, kivágták a Valami Amerika 3-ból azt a jelenetet, amikor Nagy Ervin megcsókol egy férfit. Ezt maga a színész is egy rádióműsorból tudta meg.

Várkonyi Attila nemrég a Retro Rádióban látta vendégül a Valami Amerika 3 egyik szereplőjét, Nagy Ervint és a rendezőt, Herendi Gábort. A film készítéséről beszélgettek, majd egyszer csak váratlan dolog történt.

A stúdióban egyik percről a másikra megfagyott a levegő. Az alkotókat a forgatás legmerészebb momentumairól kérdeztem. Ekkor kezdett mesélni Nagy Ervin erről a jelenetről, ekkor derült ki számára, hogy nem került be a filmbe. Azonnal megkérdezte a rendezőt, aki az információt csak megerősíteni tudta." – mondta a Borsnak Várkonyi Attila.

Nagy Ervin a Valami Amerika 3-ban Forrás: Szin Robert

A lap ezt követően megkereste a rendezőt, Herendi Gábort, aki viszonylag szűkszavúan válaszolt.

Ez egy spontán ötlet volt, nem volt benne a forgatókönyvben. Végül azért vágattam ki, mert a film szerintem ezzel vesztett a ritmusából, és látszódott, hogy improvizáció, de el is nevették. Akkor történt, amikor a Rezsót játszó Nagy Ervin utcanőnek öltözve a színpadra lép. Akkor adott szájra puszit Pindroch Csabának, amin persze mindenki jót derült" – magyarázta a rendező.

Így nézne ki Iszak Eszti szemüveggel: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180410-igy-nezne-ki-iszak-eszti-szemuveggel-foto.htmlIszak Eszti az Instagramon játszott el a gondolattal, milyen lenne, ha szemüveggel élné mindennapjait. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs állatokat kínzott gyerekkorában, már nagyon bánjahttp://www.life.hu/sztarok/20180410-sebestyen-balazs-allatokat-kinzott-gyerekkoraban-mar-nagyon-banja.htmlGyermekkori botlásáról számolt be Sebestyén Balázs a Balázsék című rádióműsorban. Beismerte: állatokat kínzott. Ezt természetesen nem dicsekvésként mesélte el a műsorban, hanem elrettenteni szerette volna az eféle tevékenységektől hallgatóit. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoJegyeket árultak az interneten Korda György és Balázs Klári nem létező koncertjérehttp://www.life.hu/sztarok/20180410-jegyeket-arultak-korda-gyorgy-es-balazs-klari-nem-letezo-koncertjere.htmlÁtverés áldozatai lettek Korda György és Balázs Klári rajongói, egy internetes portál ugyanis a házaspár egy nem létező koncertjére árult jegyeket. TV + Sztárok--Benkő László megírta végrendeletéthttp://www.life.hu/sztarok/20180410-benko-laszlo-megirta-vegrendeletet-rak.htmlBenkő László végrendelkezett. Bár tavaly sikerült legyőznie a rákot, most mégis úgy döntött, ideje előre gondoskodni családjáról. TV + Sztárok--Kim Kardashian fenekét másolná Luxus Yvonne lányahttp://www.life.hu/sztarok/20180410-kim-kardashian-feneket-masolna-luxus-yvonne-lanya.htmlA Feleségek luxuskivitelben második évadának új szereplői, Yvonne Dederick és lánya, Catherine olykor civódnak egymással. Az édesanya igyekszik egyengetni lánya útját, egyszer például egy extrém plasztikai beavatkozásról is lebeszélte. TV + Sztárok--Vilmos és Katalin gyermeke születhet vörös hajjal, de kicsi rá az esélyhttp://www.life.hu/sztarok/20180409-vilmos-es-katalin-gyermeke-szulethet-voros-hajjal-de-kicsi-ra-az-esely.htmlSok nő rajong Harry herceg vörös hajáért, de vajon van esélye arra Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermekének, hogy örökölje a csodás lángoló hajszínt? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.