Polgár Tünde titkolózik feleségtársai előtt, sírva fakadt a műsorban

luxus Smaltig Dalma Köllő Babett Yvonne Dederick Vasvári Vivien Csősz Boglárka titok sírás Polgár Tünde Feleségek luxuskivitelben veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarországra költözésének okairól faggatták Polgár Tündét a Feleségek luxuskivitelben szereplői, ő azonban nem akarta elárulni, Amerika helyett miért választották Magyarországot. Egy ponton könnyeivel is küzdenie kellett. 

"Úgy alakult az életünk, főleg az én eletem, hogy úgy éreztük, jobb, ha most itthon vagyunk, de ezt hagyjuk inkább egy másik alkalomra" - mondta a Feleségek luxuskivitelben című műsorban Polgár Tünde, amikor Vasvári Vivien arról faggatta, hogy miért vannak Amerika helyett inkább Magyarországon.

A titok végül nem derült ki, azonban a következő adás előzeteséből kiderül, hogy Dalma és Vivi babaváró buliján ismét konfliktusra lehet számítani. Tünde el is sírja majd magát, úgy lehet sejteni, a lányok ismét a kínos témát feszegetik majd.

Kelemen Annával levélben tudatta a kisorsolt férfi, hogy nem megy el a randevúrahttp://www.life.hu/sztarok/20180417-kelemen-annaval-elvelben-tudatta-a-kisorsolt-ferfi-hogy-nem-megy-el-a-randevura.htmlKelemen Anna saját magát ajánlotta díjként, nyereményjátékot hirdetett oldalának követői között. Aki elment az országgyűlési választásra szavazni, azok között sorsolt, a nyertes pedig egy estét tölthetett vele. Ám a szerencsés férfi nem jelent meg a randevún, levélben tudatta az okát. TV + SztárokOrigoBaukó Éva Facebookon üzent Berki Krisztián szerelmének, Mazsinakhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-bauko-eva-facebookon-uzent-berki-krisztian-szerelmenek-mazsinak.htmlBaukó Éva buktatta le Berki Krisztiánt szerelme előtt, ugyanis elárulta, hogy a celeb még mindig fent van Tinderen. Mazsi azonban leszögezte, őt nem zavarja, hogy párja társkereső alkalmazást nyomogat unalmában, Baukó Éva pedig nem hagyta szó nélkül Katona Renáta szavait. TV + Sztárok--Már nem Nagy Niki a Budapesten élő milliárdos, Josh Cartu szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180417-mar-nem-nagy-niki-a-budapesten-elo-milliardos-josh-cartu-szerelme.htmlA Magyarországon élő kanadai milliárdos, Josh Cartu megmutatta szerelmét és luxuslakását: egy izraeli modell csavarta el a fejét, bár nemrég még a magyar szépségkirálynővel, Nagy Nikivel kavart. TV + Sztárok--Majka kisebbik fia, Olivér vagány frizurát kapott, Hajni megkönnyezte a változást: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-majka-kisebbik-fia-oliver-vagany-frizurat-kapott.htmlBár Hajni nagyon szerette Olivér hosszú, szőke fürtjeit, ideje volt vagányabb frizurára váltani. Azért az anyuka megkönnyezte kicsit a változást. TV + SztárokOrigoBódi Csabi híres család sarját szeretné fia feleségénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-bodi-csabi-hires-csalad-sarjat-szeretne-fia-felesegenek.htmlKét családot szeretne egyesíteni azzal Bódi Csabi, hogy a hagyományok szerint a fiának, a kis Csabinak ő maga keres feleséget. Nem is akártkit szemelt ki, szeretné, ha Bangó Margit dédunokája lenne a menye. TV + Sztárok--Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina egy pár: közös fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-vastag-csaba-es-gorgenyi-fruzsina-egy-par-kozos-foto.htmlKözös fotót posztolt Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina. A sztárpár immár ország-világ előtt vállalja szerelmét. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.