Ezek voltak Avicii utolsó posztjai a közösségi oldalakon

Twitter POSZT üzenet Avicii
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás dj utolsó posztját néhány nappal a halála előtt tette közzé: a Billboard-jelölésért mondott köszönetet a Twitteren.

Tragikusan fiatalon, mindössze 28 évesen távozott az élők sorából a legendás svéd dj, Avicii. A lemezlovas 2016-ban egészségügyi okokra hivatkozva visszavonult a turnézásból, de a hivatását nem adta fel. Utolsó posztja is arról árulkodik, hogy ő még tervezett, bizakodott és várta azokat a meglepetéseket, melyeket az élet tartogat. Sajnos azonban az ő története másként volt megírva.
Legutolsó Twitter-üzenetében, melyet április 17-én tett közzé, köszöntet mondott, hogy jelölték a Billboard dance/elektronikus album kategóriájában. Nagyon úgy tűnt, várja a díjátadót.

Instagram-oldalán április 4-én posztolt utoljára, saját magáról osztott meg egy fotót, ahogy egy belső medence mellett sétál. „Kaliforniában mindig süt a nap" – írta a kép mellé a lemezlovas.

Avicii (@avicii) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.