Marenec Fruzsina szexi fürdőruhás képeket osztott meg

fashion week szexi Marenec Fruzsina szépség fürdőruha csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori Emmája kicsit eltávolodott a rivaldafénytől, azonban közösségi oldalán meglehetősen aktív. A minap szexi fürdőruhás képeket posztolt. 

Csodás helyen pihen Marenec Fruzsina, akit például a Barátok közt Emmájaként és műsorvezetőként is megismerhetett az ország. Mostanában kissé távol marad a rivaldafénytől, most épp egy csodás helyen pihen, ahonnan szexi fürdőruhás képeket osztott meg.

A fürdőruha csodásan simul tökéletes alakjára, látszik, hogy kirobbanó formában van.

‍♀️ ‍♀️ #joreggelt

Fruzsina Marenec (@fruzsimarenec) által megosztott bejegyzés,

‍♀️ #nemakarokhazamenni #vajoneszrevennekhaittcsoveznekajakuzziban #vagyakertben☝ #maradunk? @sugarkinga

Fruzsina Marenec (@fruzsimarenec) által megosztott bejegyzés,

Zsidró Tamás elárulta, oltár elé állna-e még egyszer http://www.life.hu/sztarok/20180421-zsidro-tamas-elarulta-oltar-ele-allna-e-meg-egyszer.htmlZsidró Tamás egy lehetséges esküvőről nyilatkozott a #Bochkor vasárnapi adásában, elárulta, oltár elé állna-e még egyszer. TV + SztárokOrigoAz utolsó fotók Avicii-ről a Muscat Hills Resort luxusnyaralóhelyen készültekhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-az-utolso-fotok-aviciirol-a-muscat-hills-resort-luxusnyaralohelyen-keszultek.htmlAz egész világ ledöbbent a híren, a rajongók gyászolnak: 28 éves korában meghalt Avicii, azaz Tim Bergling. A világ egyik legnépszerűbb DJ-je mindössze 28 évet élt. Péntek délután találtak meg a holttestét Omán fővárosában, MaszkatbanTV + Sztárok--Krencsey Hella válaszolt a leszbikus színésznő barátjának vádjairahttp://www.life.hu/sztarok/20180421-krencsey-hella-valaszolt-a-leszbikus-szineszno-baratjanak-vadjaira.htmlA leszbikus színésznő egyik barátjával üzent a nyilvánosságnak és egykori szerelmének. Azt állítja, a kapcsolatukban ő volt az áldozat, és erre bizonyítékai is vannak. Krencsey Hella most válaszolt a vádakra. TV + SztárokOrigoAutóbalesetet szenvedett Dopeman és barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180421-autobalesetet-szenvedett-dopeman-es-baratnoje-frontalis-utkozes.htmlSúlyos baleset történt tegnap este Dunakeszin a Pálya utcában. Pityinger Dopeman László és barátnője szabályosan haladtak autójukkal, mikor beléjük csapódott egy másik kocsi. TV + Sztárok--Kayla Jenkins beauty vlogger ürüléket és koszt hagyott maga után bérlakásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-kayla-jenkins-beauty-vlogger-uruleket-es-koszt-hagyott-maga-utan-berlakasaban.htmlÁllati ürülék, sminklemosó kendők és kosz maradt a hatalmas követőtáborral rendelkező beauty vlogger, Kyala Jenkins, azaz Okaylaaa bérlakásában. Nagy összegű lakbérrel is tartozik egykori főbérlőinek, akik kameráknak mutatták meg: hogyan fest a lakás a vlogger távozása után. TV + Sztárok--Ördög Nóra legjobb barátnőjéről és közös küzdelmeikről beszélt, elsírta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180420-ordog-nora-legjobb-baratnojerol-es-kozos-kuzdelmeikrol-beszelt-elsirta-magat.htmlÖrdög Nóra videóban beszélt legjobb barátnőjéről, akit általános iskolában, az 5. osztályban ismert meg. Amikor arról beszélt, milyen helyeztekben állt mellette Erika, elsírta magát a kamerák előtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.