Pécsi Ildikó volt menye, Pártos Csilla újra szerelmes

Fotó: Zih Zsolt/MTVA -
Pécsi Ildikó szerelem Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pártos Csilla hosszú évek óta szingli. Mióta elváltak Pécsi Ildikó fiával, azóta egyedül neveli fiát, közben pedig exanyósával csatározik a lakás ügyében. Most azonban végre boldog lehet.

Pártos Csilla minden idejét felemésztette exanyósával, Pécsi Ildikóval való csatározása: a harc a gyerektartás és Ildikó lakása miatt zajlik, amiben úgy tűnik Csilla vesztett és el kell hagyniuk az ingatlant. Ám Csilla ezúttal nem emiatt került a címlapokra, hanem azért, mert szerelmes.

Pártos Csilla Fotó: Zih Zsolt/MTVA

"A születésnapomra „kaptam". Őt a sorson kívül a barátnőmnek, Rábaközi Andreának is köszönhetem" - mesélte Csilla a Borsnak.

"Andrea meghívta novemberben a születésnapomra, és azóta együtt vagyunk. Akkor még én sem gondoltam, hogy ennyire elmélyül a kapcsolatunk. A párom rengeteget segít, mindenben nagy támaszom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.