Gömbölyödő pocakkal pózolt DJ Seherezádé: rajongói azt hitték, kisbabát vár

Forrás: Facebook/Dj Seherezádé -
kisbaba DJ Seherezádé pocak várandós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg rajongója gratulált DJ Seherezádénak a babához azután, hogy a lemezlovas feltöltött egy pocakos fotót. De vajon tényleg érkezik a trónörökös?

DJ Seherezádé elég árulkodó fotót töltött fel Instagram-oldalára, jól látható, hogy kerek pocakja van a lemezlovasnak. A fotót el is árasztották a kommentek, sok rajongója gratulált neki a gyermekáldáshoz, mások azonban kétkedve nézték a felvételt. Sokak szerint ugyanis biztosan nem terhes az egykori valóságshow-sztár, és nekik lett igazuk.

Dj Seherezádé gömbölyödő pocakkal pózolt Forrás: Facebook/Dj Seherezádé

A kommentekből kiderül, hogy a DJ csupán a kismamáknak szánt kollekcióját reklámozza ilyen módon, valószínűleg tudta, ha azt hiszik, hogy terhes, sokkal többen felfigyelnek a fotóra. Valószínűleg ezért nem írta ki már az elején, hogy csupán a ruhát szeretné népszerűsíteni. Az viszont a hozzászólásokból kiderül, hogy 1-2 év múlva tervezi a babát.

Seherezade Vivien Nagy (@seherezadenay) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.