Erős Antónia halálhírét terjszetik: állítják, autóbalesetben hunyt el

Fotó: Tuba Zoltán [origo] -
halál kamu kacsa Erős Antónia RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Ma reggel brutális autóbalesetben szörnyethalt Erős Antónia" – ez a címe annak az álhírnek, ami a napokban kezdett a Facebookon terjedni. Szerencsére már egyre több ember felismeri, hogy kamuhírrel állnak szembe.

Nagyon sok sztár esett már áldozatául különböző kamuoldalaknak, melyek álhírekkel próbálnak olvasókat vonzani, legtöbbször egy híresség halálával próbálják növelni a kattintásokat. Ezúttal Erős Antónia állítólagos tragédiája járta be az internetet és a Facebookot.

Erős Antónia halálát terjesztik Fotó: Tuba Zoltán [origo]

„Ma reggel brutális autóbalesetben szörnyethalt Erős Antónia" – olvasható a címben, de természetesen a cikk lekattintása után sem juthatunk bővebb információhoz.

A híradós nem kívánta kommentálni a kamuhírt Forrás: Facebook/Friss Hírek Non Stop
Eurovíziós Dalfesztivál 2018: exkluzív interjú az AWS-sel a fellépésük utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-eurovizios-dalfesztival-2018-exkluziv-interju-az-awssel-a-fellepesuk-utan.htmlMagyarország a metál-rock zenével bejutott a 63. Eurovíziós Dalfesztivál fináléjába. Az AWS zenekar az elődöntő után közvetlenül adott interjút a Life.hu-nak: esélyekről, érzésekről, valamint egy hatalmas ajándékról is meséltek, amit a fellépésük után kaptak a világ legnagyobb metál fesztiváljának főszervezőjétől. Interjú az AWS zenekarral Lisszabonból, az Eurovízióról.TV + Sztárok--Egyre több részlet derült ki: ilyen lesz Liptai Caludia esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180511-egyre-tobb-reszlet-derult-ki-ilyen-lesz-liptai-caludia-eskuvoje.htmlNem spórol az esküvőn Liptai Claudia és vőlegénye, Pataki Ádám: csodálatos helyszínt választottak az esküvőjhöz.TV + Sztárok--Eurovíziós Dalfesztivál 2018: az AWS bejutott a döntőbehttp://www.life.hu/sztarok/20180511-eurovizios-dalfesztival-2018-az-aws-bejutott-a-dontobe.htmlTizenharmadikkként lépett színpadra tegnap este az AWS az Eurovízió második elődöntöjében Lisszabonban. A srácokat imádta a közönség, be is jutottak a döntőbe. TV + Sztárok--A kamerák előtt érettségizett újra Kabát Peti: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-a-kamerak-elott-erettsegizett-ujra-kabat-peti-video.htmlKabát Peti és ÉNB Lali tollat ragadott és kipróbálta, milyen lenne, ha most újra le kellene érettségizniük. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoLilu szereti, ha Ilcsinek becézikhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-lilu-szereti-ha-ilcsinek-becezik.htmlLilu a közösségi oldalán elárulta, imádja, ha Ilcsinek szólítják. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator fogyásáról és magánéletéről beszélt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-cinthya-dicator-fogyasarol-es-maganeleterol-beszelt-video.htmlCinthya Dictator igencsak lefogyott az utóbbi időben, a közösségi médiában igyekszik őszintén kommunikálni hangulati változásait. Most magánéletéről vallott és azt is elárulta, mi a foglalkozása. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.