Pápai Joci ősztől újra feleségével aludhat

feleség gyerekek Eurovíziós Dalfesztivál család Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci intim titkot árult el a magánéletéről: bár egyelőre külön ágyban alszanak a feleségével, ősztől lehet, hogy újra együtt tölthetik az éjszakákat is.

Alaposan felfordult Pápai Joci élete azután, hogy tavaly kijutott az Eurovíziós Dalfesztiválra. Részt vett a Sztárban sztár című műsorban, most pedig újra hétről hétre feltűnik a tévéképernyőn A Nagy Duett című műsor zsűritagjaként.

A munka mellett azért igyekszik minél több időt tölteni feleségével, Anitával és két gyermekével.

Mi igazából négyesben tudunk kikapcsolódni. Nagyon ritka, hogy leadjuk a srácokat, de olyankor is pár óra után azon kapjuk magunkat, hogy róluk beszélünk, hiányoljuk őket. Villanyoltás után persze, igyekszünk mindennap időt szakítani Anitával egymásra. Igaz, külön hálószobában alszunk, amióta a fiunk megszületett, mert csak a feleségemmel tud elaludni" – árulta el a BEST magazinnak.

Pápai Joci végre együtt alhat a feleségével Fotó: Hirling Bálint - Origo

Fiuk, Zalán szeptembertől iskolás lesz, így épp itt lesz az ideje annak, hogy a gyerek egyedül aludjon, így a házaspár végre újra együtt tölthetné az éjszakákat.

Harcolunk a feleségemmel, hogy visszakapjuk a régi életünket. Még nem nyertünk, de nem adjuk fel... Így talán lesz pár hónapunk, amikor újra egyszerre alhatunk el."

Elkezdték bontani Benkőék balatoni mulatójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180511-elkezdtek-bontani-benkoek-balatoni-mulatojat.htmlBenkő László fiának balatoni mulatóját, a PartyFészket elkezdték bontani. A zenész szeretné megmenteni élete munkáját, tüntetést is akartak szervezni, de el kellett halasztaniuk. TV + Sztárok--Erős Antónia halálhírét terjszetik: állítják, autóbalesetben hunyt elhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-eros-antonia-halalhiret-terjszetik-allitjak-autobalesetben-hunyt-el.html„Ma reggel brutális autóbalesetben szörnyethalt Erős Antónia" – ez a címe annak az álhírnek, ami a napokban kezdett a Facebookon terjedni. Szerencsére már egyre több ember felismeri, hogy kamuhírrel állnak szembe.TV + Sztárok--Így él most Szarka László, vagyis Bikicsunájhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-igy-el-most-szarka-laszlo-vagyis-bikicsunaj.htmlAz egész ország ismerte egykor Bikicsunájt, vagyis Szarka Lászlót, aki gyenge angol tudása miatt lett népszerű 15 percre, azt teljesen eltűnt. Most végre kiderült, hogy él az egykor népszerű énekes. TV + SztárokOrigoEurovíziós Dalfesztivál 2018: exkluzív interjú az AWS-sel a fellépésük utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-eurovizios-dalfesztival-2018-exkluziv-interju-az-awssel-a-fellepesuk-utan.htmlMagyarország a metál-rock zenével bejutott a 63. Eurovíziós Dalfesztivál fináléjába. Az AWS zenekar az elődöntő után közvetlenül adott interjút a Life.hu-nak: esélyekről, érzésekről, valamint egy hatalmas ajándékról is meséltek, amit a fellépésük után kaptak a világ legnagyobb metál fesztiváljának főszervezőjétől. Interjú az AWS zenekarral Lisszabonból, az Eurovízióról.TV + Sztárok--Egyre több részlet derült ki: ilyen lesz Liptai Caludia esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180511-egyre-tobb-reszlet-derult-ki-ilyen-lesz-liptai-caludia-eskuvoje.htmlNem spórol az esküvőn Liptai Claudia és vőlegénye, Pataki Ádám: csodálatos helyszínt választottak az esküvőjhöz.TV + Sztárok--Mihalik Enikő háta csupa kék folt, edzés közben sérülhetett meghttp://www.life.hu/sztarok/20180510-mihalik-eniko-hata-csupa-kek-folt-edzes-kozben-serulhetett-meg.htmlRengeteg kék folt csúfítja Mihalik Enikő modell hátát. Insta-storyba töltött fel egy képet, amelyen jól látszanak a zúzódások, ez biztosan nagyon fájhat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.