A Life.hu olvasói megszavazták: Molnár Andi lett a legszexibb sportolónő

"Forrás: Instagram/Molnár Andi " -
Molnár Andi Tápai Szabina szexi Babos Tímea Jakabos Zsuzsanna Kovács Kati Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen a sportolóknál a legfontosabb a teljesítményük, de nem mehetünk el a sikeres magyar lányok szépsége mellett sem. A Life.hu olvasói megszavazták, hogy szerintük ki a legszexibb. 

A Life.hu olvasóinak két hetük volt arra, hogy eldöntsék, szerintük melyik magyar sprtolónő a legszexibb a felsroltak közül, és meglehetősen egyértelmű eredmény született. A több mint 1500 szavazatból a legtöbb voksot Molnár Andi versenytáncos zsebelte be, pontosan a szavazók 42%-a véli úgy, hogy ő a legszexibb.

Molnár Andi lett a legszexibb "Forrás: Instagram/Molnár Andi "

A második helyre Jakabos Zsuzsa került 29 százalékkal, a harmadik pedig Tápai Szabina lett, rá az olvasók 16 százaléka szavazott. A negyedik Rubint Rella lett, aki a maga 7 százalékával alaposan lecsúszott a dobogóról, őt követi Kovács Kati 3 százalékkal, a sereghajtó pedig Babos Tímea lett mindössze 2 százalékkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.