Sztárpárok, akiknek nem kellett volna összejönniük: Hajdú Péter és Ábel Anita is furcsán néztek ki

Forrás: Facebook/Hajdú Péter, M3 -
Kapócs Zsóka Cher Ábel Anita Justin Timberlake Molnár Anikó Britney Spears Bochkor Gábor Hajdú Péter Tom Cruise Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelem megmagyarázhatatlan, és teljesen elveszi az ember eszét. Ezért fordul elő oly gyakran, hogy a párok nem látják a nyilvánvalót, vagyis azt, hogy nem illenek össze. Rengeteg megkérdőjelezhető kapcsolat volt Hollywoodban és hazánkban is, íme, néhány, amiket talán már el is fejtettünk.

Cher és Tom Cruise

Cher és Tom Cruise Forrás: Northfoto

Ugyan már több mint 30 éve annak, hogy az énekesnő és a színész összeszűrték a levet, a világ a mai napig nem tudott napirendre térni kapcsolatuk felett. Kapcsolatuk még úgy is nagyon bizarrnak tűnik, hogy a korkülönbséget figyelembe se vesszük: Tom akkoriban 23 éves volt, míg Cher 39, de nem ez volt a baj. Egyszerűen csak rájuk kell nézni, és érzi az ember, hogy nem illenek össze. Erre persze ők maguk is rájöttek, és ma már csak emlékként idézik fel ezt a röpke, de annál furcsább kapcsolatot.

Justin Timberlake és Britney Spears

Britney Spears és Justin Timberlake Forrás: Getty Images

Látva, hogy ma már mennyire különbözik egymástól a két sztár elképesztő, hogy egykor egy párt alkottak. Habár mindketten a Mickey Mouse Clubban kezdték a pályafutásukat, szépek és fiatalok voltak, mégsem illettek össze, amire ők maguk is rájöttek, ennek ellenére szakításuk maga volt a pokol, kapcsolatuk azóta sem rendeződött, pedig jó pár év eltelt már és most mindketten szerelmesek és boldogok.


Kapócs Zsóka és Berki Krisztián

Kapócs Zsóka és Berki Krisztián Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka, Tv2

Talán már nem is emlékszünk rá, de bizony a gyönyörű színésznő és Berki Krisztián egykor egy párt alkottak, rögtön azután, hogy a Fradi egykori vezére és Oszter Alexandra felbontották eljegyzésüket. Nagyon viharosan indult a szőke sztár és Berki kapcsolata, már néhány hónap után szóba került az esküvő is, ott házasodtak volna össze, ahol a reality-sztár eredetileg Oszter Alexandrát vette volna el, ám hirtelen véget ért a kapcsolatuk: Kapócs Zsóka végül kitette Berki Krisztián szűrét.

Molnár Anikó és Bochkor Gábor

Molnár Anikó és Bochkor Gábor Forrás: Facebook/Molnár Anikó, VIASAT3/Birtalan Zsolt

Molnár Anikó a valóságshow után nagyon népszerű lett a férfiak körében, több hírességgel is járt, köztük Bochkor Gáborral. A rádiós és a reality-sztár sokáig titkolták kapcsolatukat, végül ezért is ért véget a viszonyuk. Állítólag Bochkor Gábor nehezen tudta feldolgozni a szakítást, ez áll legalábbis Molnár Anikó könyvében: sírt és könyörgött neki a férfi, hogy fogadja vissza, de Anikó hajthatatlan volt.

Hajdú Péter és Ábel Anita

Hajdú Péter és Ábel Anita Forrás: Facebook/Hajdú Péter, M3

Olyan régen volt, hogy talán igaz sem volt... Ábel Anita és Hajdú Péter egykor valóban egy párt alkottak, de látva, hogy mi lett belőlük szinte hihetetlen, hogy évekkel ezelőtt egymásba szerettek. Valamikor a 2000-es évek elején kezdődött a kapcsolatuk, de nem tartott sokáig a románc. Hajdú Péter ugyan nagyon hálás volt Anitának, mert állítólag megváltoztatta személyiségét, mégis véget ért a kapcsolatuk, a szakítást ráadásul a színésznő kezdeményezte, de jobb is ez így.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.