Kállay-Saunders András: "Olyan, mintha házasok lennénk"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
András nem titkolja, már nagyon vágyik egy babára Renitől.

"Nem szoktam mesélni a magánéletemről, jobban szeretem megírni, elénekelni. A közös dalunkban Renivel minden ott van. Minden érzésünk, fehéren-feketén. És az az egy szó, ami a legtöbbet mond, forever" - mondta el a Borsnak ez énekes.

„Mondd, hogy együtt leszünk, örökké

Mondd, hogy együtt leszünk, újra csak te és én

Tarts ki, tarts ki, azt mondtad együtt leszünk

Tartsunk ki, tarts ki, csak te és én"

"Nagyon szeretnék majd gyereket, egy szép félvér babát Renitől, de ez még odébb van. Egy ideig most még mindketten az előadói karrierünkre koncentrálunk, de a jövőben a családalapítás is benne van. Persze a házasság is fontos, de én úgy érzem, most is úgy élünk, mintha házasok lennénk, nem fog többet hozzátenni a mindennapjainkhoz a papír" - tette hozzá.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Botrány Harry esküvője előtt: Diana volt inasa, Paul Burrell be akart jutnihttp://www.life.hu/sztarok/20180519-botrany-harry-eskuvoje-elott-diana-volt-inasa-paul-burrell-be-akart-jutni.htmlDiana hercegnő egykori inasa, Paul Burrell nem volt rajta a meghívottak listáján. TV + Sztárok--Várkonyi Andit túlságosan bújósnak találta Bochkor Gábor: más a "szeretetnyelvük"http://www.life.hu/sztarok/20180519-varkonyi-andit-tulsagosan-bujosnak-talalta-bochkor-gabor-mas-a-szeretetnyelvuk.htmlGary Chapman: Az öt szeretetnyelv Egymásra hangolva című könyvét hozta szóba Várkonyi Andrea a FEM3-on futó Micsoda Nők! című beszélgetős műsorában. Elárulta, közte és Bochkor Gábor között is voltak eleinte szeretetnyelv-beli különbségek. TV + Sztárok--Ma házasodik II. Erzsébet királynő unokája Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180519-ma-hazasodik-ii-erzsebet-kiralyno-unokaja-harry-herceg-es-meghan-markle-2018-majus-19.htmlMa házasodik II. Erzsébet királynő unokája Harry herceg és Meghan Markle. Már most tömegek várják a a Windsor kastély előtt a hercegi párt. TV + Sztárok--Ábel Anita és Jakupcsek Gabriella elmondták véleményüket Rippel Ferirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-abel-anita-es-jakupcsek-gabriella-rippel-ferirol-a-bochkorban-az-atvn.htmlNéhány hete arról szóltak a hírek, hogy Rippel Feri ajánlatot tett Tóth Verának és Király Lindának, ami arról szólt: lefogyasztaná őket. Az érintettek kiakadtak, de úgy tűnik, nem csak ők. Most Ábel Anita fejtette ki a véleményét az artistáról. TV + SztárokOrigoÍgy él most Krizbai Teca, a Csillag születik egykori versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180519-igy-el-most-krizbai-teca-a-csillag-szuletik-egykori-versenyzoje.htmlKrizbai Tecát, a gyengénlátó énekesnőt a 2011-es Csillag Születikben ismerte meg az ország. Bár az éneklést sem hagyta abba, nemsokára diplomázik, és azt is elmondta mivel szeretne a jövőben foglalkozni. TV + Sztárok--Gyógyszer-túladagolás miatt mosták ki Judy gyomráthttp://www.life.hu/sztarok/20180516-gyogyszertuladagolas-miatt-mostak-ki-judy-gyomrat-3-eves-volt.htmlTörténtekről, az énekesnő édesanyja, Judit mesélt a Vigyázat, szülővel vagyok! felvételén. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.