Victoria Bekcham hosszú ideje nem mosolyog, talán ezért teszi

fashion week mosoly David Beckham Spice Girls Victoria Beckham mosolygás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú évek óta nem láthatta a nyilvánosság mosolyogni Victoria Bekchamet. A Spice Girls idejében még széles vigyorral pózolt a fotósok kamerái előtt, mostanra azonban mindez mintha elpárolgott volna. Most talán fény derül arra, miért történt a változás. 

A Metro legutóbbi, Victoria Bekchamről írt cikkében arra keresi a választ, vajon mikor és miért tűnt el a divattervező mosolya.

Azt írják, hogy amikor Victoria Posh Spice néven 1994-ben híres lett a Spice Girls nevű popbandával, még boldog mosollyal fogadta a fotósokat. Az együttes feloszlása után, 2005 körül már csak ritkán mosolygott, a fogait pedig szinte soha nem tudták lencsevégre kapni. 2015-ben a Vogue magazinnak Victoria Beckham azt mondta: "Belül mosolygok, de úgy érzem, felelősséggel tartozom a divat közösségéért."

Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén is a már megszokott, komor arcot láthattuk Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Sokan összefüggésbe hozzák a mosolyának eltűnését a divatszakmába való belépésével. Úgy látják, hogy minél sikeresebb tervezőként, annál kevesebbet mosolyog. Még a hétvégi hercegi esküvőn sem lehetett vidámnak látni.

"A kérdés, amit mindig megkapok, hogy miért nem mosolygok. Az emberek azt gondolják, hogy ilyen nyomorult vagyok. Hogy a divat ellopta a mosolyomat" - mondta a Late Late Show-ban Victoria Bekcham.

Szabó Ádám negyvenezres számlát csinált szextelefon hívásávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-szabo-adam-negyvenezres-szamlat-csinalt-szextelefon-hivasaval.htmlSzabó Ádám gyerekkoráról meglehetősen kínos dolgo derült ki a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban: negyvenezres számlát csinált szextelefonok hívásával. TV + SztárokOrigoElőkerült Meghan Markle szexi grillezős videójahttp://www.life.hu/sztarok/20180523-elokerult-meghan-markle-szexi-grillezos-videoja.htmlNem tudni, hogy II. Erzsébet királynő látta-e azt az 5 évvel ezelőtt készült videót, mely a napokban került újra napvilágra. A képsorokon Meghan Markle, Harry herceg újdonsült felesége mutatja meg, hogy grillezni szexin is lehet. TV + Sztárok--Pély Barna már hetekkel ezelőtt lebukott egy társkeresőnhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-pely-barna-mar-hetekkel-ezelott-lebukott-egy-tarskereson.htmlPély Barna és Galambos Dorina 14 év együttlét után elválnak, melyről közleményben tudatták a rajongókat. A zenész azonban már hetekkel ezelőtt lebukott egy társkeresőn!TV + Sztárok--Károly születésnapján jelent meg először hivatalos eseményen Harry és Meghan Markle házaspárkénthttp://www.life.hu/sztarok/20180523-karoly-szuletesnapjan-jelent-meg-eloszor-hivatalos-esemenyen-harry-es-meghan-markle-hazasparkent.htmlKároly herceg 70. születésnapi buliján jelent meg először Harry és Meghan házaspárkén: ugyan pihenni nem volt idejük, mindketten ragyogtak a boldogságtól. TV + Sztárok--Szűk körű temetése lesz Aviciinekhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-szuk-koru-temetese-lesz-aviciinek.htmlSzűk körű, magántemetésen vesznek végső búcsút Aviciitől, az egy hónapja 28 évesen Omanban meghalt svéd sztár DJ-től, zenei producertől - jelentette be kedden a zenész szóvivője.TV + SztárokGalambos Lajos szerint megdöbbentő a feleségével szembeni vádirathttp://www.life.hu/sztarok/20180523-galambos-lajos-szerint-megdobbento-a-felesegevel-szembeni-vadirat.htmlTegnap elkezdődött Galambos Lajos első büntetőtárgyalása a közüzemi károkozás miatt a Budaörsi Járásbíróságon. Lajcsi felesége, Boglárka asszony másodrendű vádlott, de mivel korábban sem akart vallomást tenni, ezért a bíró engedélyezte, hogy távol maradjon, és az ügyvédje képviselje.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.