Victoria Bekcham hosszú ideje nem mosolyog, talán ezért teszi

fashion week mosoly David Beckham Spice Girls Victoria Beckham mosolygás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú évek óta nem láthatta a nyilvánosság mosolyogni Victoria Bekchamet. A Spice Girls idejében még széles vigyorral pózolt a fotósok kamerái előtt, mostanra azonban mindez mintha elpárolgott volna. Most talán fény derül arra, miért történt a változás. 

A Metro legutóbbi, Victoria Bekchamről írt cikkében arra keresi a választ, vajon mikor és miért tűnt el a divattervező mosolya.

Azt írják, hogy amikor Victoria Posh Spice néven 1994-ben híres lett a Spice Girls nevű popbandával, még boldog mosollyal fogadta a fotósokat. Az együttes feloszlása után, 2005 körül már csak ritkán mosolygott, a fogait pedig szinte soha nem tudták lencsevégre kapni. 2015-ben a Vogue magazinnak Victoria Beckham azt mondta: "Belül mosolygok, de úgy érzem, felelősséggel tartozom a divat közösségéért."

Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén is a már megszokott, komor arcot láthattuk Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Sokan összefüggésbe hozzák a mosolyának eltűnését a divatszakmába való belépésével. Úgy látják, hogy minél sikeresebb tervezőként, annál kevesebbet mosolyog. Még a hétvégi hercegi esküvőn sem lehetett vidámnak látni.

"A kérdés, amit mindig megkapok, hogy miért nem mosolygok. Az emberek azt gondolják, hogy ilyen nyomorult vagyok. Hogy a divat ellopta a mosolyomat" - mondta a Late Late Show-ban Victoria Bekcham.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.