Katona Renáta Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már megírtuk, Berki Krisztián és kedvese, Mazsi mielőbb össze szeretnék kötni hivatalosan is az életüket, és mihamarabb közös babát is szeretnének. Azt azonban tudni, hogy Krisztián imádja kislányát, Natit. Most az is kiderül, hogy milyen gyermeke és Mazsi viszonya.

Berki Krisztián többször beszélt arról, hogy ahhoz, hogy a kapcsolatuk Mazsival jól működjön, arra is nagy szükség volt, hogy kislánya, Nati elfogadja apja új választottját.

"Nati nagyon jó viszonyban van Mazsival, olyanok, mint a barátnők. Nekem nagyon fontos volt, hogy a kislányom elfogadja Mazsit. Ezért már rögtön az elején mondtam neki, hogy apának van egy új szerelme, és már ő a fontos. Sőt, általában ő kérdezgeti a kedvesemet, hogy Mazsi, mikor lesz az esküvőd?" - mondta el a FEM3 Caféban Berki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.