Íme, Yanet García a legszexibb időjós: milliók imádják

Forrás: Instagram/iamyanetgarcia -
szexi Yanet García időjós mexikói
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összesen hat millió hűséges csodálója van Yanet Garcíának, ami a képeit látva nem is csoda, hiszen a mexikói időjós elképesztően szexi!

Egyre erősebb a szexi időjósok versenye, csatlakozott ugyanis egy mexikói szépség a mezőnyhöz, aki valószínűleg mindenkit maga mögé utasítana.

Íme, Yanet García a legszexibb időjós Forrás: Instagram/iamyanetgarcia

Yanet García ugyanis olyan idomokkal rendelkezik, amikkel nem sokan. Elképesztően kerek feneke van, lapos hasa, gyönyörű, hosszú haja, és ráadásul spanyolul beszél, amiért mindig megvadulnak a férfiak.

Yanet Garcia (@iamyanetgarcia) által megosztott bejegyzés,

Yanet Garcia (@iamyanetgarcia) által megosztott bejegyzés,

Yanet Garcia (@iamyanetgarcia) által megosztott bejegyzés,

Yanet Garcia (@iamyanetgarcia) által megosztott bejegyzés,

Yanet Garcia (@iamyanetgarcia) által megosztott bejegyzés,

Sztárok, akik szüzességi gyűrűt hordtak: Hilary Duff és Miley Cyrus is viseltehttp://www.life.hu/sztarok/20180613-sztarok-akik-szuzessegi-gyurut-hordtak-hilary-duff-es-miley-cyrus-is-viselte.htmlEgy időben valóságos divat volt a világsztároknál a szüzességi gyűrű, ám szinte senki nem tudta tartani a fogadalmát az esküvőig. Egy mindent elsöprő szerelem azonnal fontosabbá vált, mint az ékszer, így Miley Cyrus és Hilary Duff is gyorsan megfeledkezett ígéretéről. TV + SztárokOrigoBemutatkozott az RTL Klub Reggeli című műsorának új "műsorvezetője": videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-bemutatkozott-a-reggeli-uj-musorvezetoje-video.htmlA Reggeli új ideiglenes műsorvezetőt kapott, akinek van egy különleges képessége: meg tudja jósolni a a foci-vb meccseinek eredményeit, ráadásul meztelenül! Íme, az első jövendölése. TV + Sztárok--Megmutatta 26 évvel idősebb szerelmét ÉNB Alexa: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-megmutatta-26-evvel-idosebb-szerelmet-enb-alexa-foto.html26 évvel idősebb, ötgyerekes férfit szeret a FEM3 műsorvezetője, Koholák Alexandra. TV + Sztárok--Kormos Anett pikáns témákkal készül az utolsó Comey Clubbrahttp://www.life.hu/sztarok/20180614-kormos-anett-pikans-temakkal-keszul-az-utolso-comey-clubbra.htmlKormos Anett önálló estjében a megszokott szókimondásával várja a nézőket a tévé elé. Az állandó családi anekdoták mellett azonban a főszerepet a pikáns témák, például az életkorral lankadó, vagy éppen túlbuzgó szexuális kedv, valamint a G-pont felkutatása kapják. TV + Sztárok--Ilyen nőre vágyik Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-ilyen-nore-vagyik-hajdu-peter.htmlHamarosan elkezdődik Sarka Kata és Hajdú Péter válópere, a műsorvezetőnek most nincs komoly kapcsolata, azt azonban elárulta, hogy milyen nőre vágyik. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÖrdög Nóra több lábon áll: nincs benne egzisztenciális félelemhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-ordog-nora-tobb-labon-all-nincs-benne-egzisztencialis-felelem.htmlÖrdög Nóra ki sem látszik a munkából, de ő így érzi jól magát. Imádja a műsorvezetést, ám tudja, hogy nincs garancia arra, hogy mindig őt hívják majd, ezért áll több lábon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.