Tóth Gabi szexi bugyi takarítás tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi megmutatta, nyáron hogyan szokott takarítani otthon: egy szál bugyiban.

Tóth Gabi nekivetkőzött, méghozzá egy nagytakarítás kedvéért. Valószínűleg nehezen viselte az elmúlt napokra jellemző forróságot, ezért úgy döntött, egy szál bugyiban tesz rendet a lakásban. Erről fotót is posztolt közösségi oldalára rajongói legnagyobb örömére.

#nagytakarítás ‍♀️

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Kasza Tibi kiakadt Cseke Katinkárahttp://www.life.hu/sztarok/20180615-kasza-tibi-kiakadt-cseke-katinkara-penzt-vagy-eveket.htmlKasza Tibi többször is figyelmeztette Cseke Katinkát a TV2 műsorában, mindhiába... TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi megmutatta szülés utáni alakját fürdőruhábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-szabo-zsofi-megmutatta-szules-utani-alakjat-furdoruhaban.htmlElőször vitte strandra kisfiát, Mendelt Szabó Zsófi. A pancsolás közben pedig megmutatta, hogy szülés után is nagyszerűen néz ki. TV + SztárokOrigoOszter Sándor felesége állítja, férje két éve nem iszikhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-oszter-sandor-felesege-allitja-ferje-ket-eve-nem-iszik.htmlFelmentették Oszter Sándort, akit üzérkedéssel és befolyásolással vádoltak. A színész családja most arra készül, hogy megünnepelje az ítéletet. Koccintani azonban szigorúan alkoholos ital nélkül fognak. TV + Sztárok--Liptai Claudia a legjobb emberhez ment hozzá: Pataki Ádám tud vele bánnihttp://www.life.hu/sztarok/20180615-liptai-claudia-a-legjobb-emberhez-ment-hozza-pataki-adam-tud-vele-banni.htmlLiptai Claudia a hétvégén ment hozzá ahhoz a férfihoz, akit már nagyon régóta keresett. A színésznő hangulatingadozásait, és heves természetét eddig senki nem tudta elviselni, vagy kezelni, Pataki Ádám azonban igen. TV + SztárokOrigoKállay-Saunders András kifakadt a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-kallaysaunders-andras-enekes-kifakadt-a-facebookon.html--Szilágyi Liliána nem csak tehetséges úszó, vadítóan szexi nő ishttp://www.life.hu/sztarok/20180614-szilagyi-liliana-nem-csak-tehetseges-uszo-vaditoan-szexi-no-is.htmlA rendkívül tehetséges úszónő, Szilágyi Liliána nemcsak a medencéből oszt meg bejegyzéseket közösségi oldalának követőivel, hanem olykor azt is megmutatja, milyen az élete a medencén kívül. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.