Berki Krisztián Mazsi és Nati kapcsolatáról beszélt őszintén

Katona Renáta Mazsi párkapcsolat Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szakítás és az exekhez fűződő viszony volt a téma a FEM3 Caféban, ahol Berki Krisztián arról is beszélt, mit gondol a szakításról akkor, ha egy párnak már van gyeremeke. 

"Az én párom esetében én nem akarom, hogy Natinak legyen az anyukája, maximum a barátnője" - mondta Berki Krisztián a FEM3 Café reggeli műsorában, ahol a szakítás és az exekhez fűződő viszony volt a téma. Hiszen ő is szakított gyermeke, Nati édesanyjával, Hódi Pamelával, ma pedig már új kapcsolata van kedvesével, Katona Renátával.

Az is szóba került, hogy mennyire bonyolult a szétválás, amikor egy párnak már van gyermeke. A műsor vendége Orbán Nóra párkapcsolati tanácsadó volt. Berki Krisztián azt is elmondta, hogy szerinte egy apukának nem kell attól félni, hogy valaki a helyébe lép, ha az édesanyának lesz új párja.

Varga Viktor családi drámával néz szembehttp://www.life.hu/sztarok/20180618-varga-viktor-csaladi-dramaval-nez-szembe.htmlCinthya Dictatorral való szakítása után újabb nehézséggel néz szembe Varga Viktor. Szülei elváltak, ezt pedig az énekes nehezen éli meg. TV + SztárokOrigoA Deli-ikerpárt imádta 100 éve a világhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-a-deli-ikerpart-imadta-100-eve-a-vilag.htmlAz 1920-as években egy magyar ikerpárt imádott a világ. Deli Janka és Rózsi revütáncosként hódították meg az emberek szívét. TV + Sztárok--Fábián Anita fegyverrel védi meg magát: halálos fenyegetéseket kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180618-fabian-anita-fegyverrel-vedi-meg-magat-halalos-fenyegeteseket-kapott.htmlFegyverrel védi meg magát a TV2 egykori sztárja, akit a #metoo mozgalom során kifejtett határozott véleménye miatt érték halálos fenyegetések. TV + Sztárok--Először készül azonos neműek esküvőjére a királyi családhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-eloszor-keszul-azonos-nemuek-eskuvojere-a-kiralyi-csalad.htmlHarry herceg és Meghan Markle után újabb esküvőre készül a királyi család. Nem is olyan régen egyikük bevallotta, hogy homoszexuális, ő készül most oltár elé állni partnerével. TV + Sztárok--Megkeresztelték Vasvári Vivien kisfiát, Edwardothttp://www.life.hu/sztarok/20180618-megkereszteltek-vasvari-vivien-kisfiat-edwardot.htmlNemrégiben hozta világra Miamiban második gyeremekét a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien. A hétvégén pedig a keresztelőt is megtartották. TV + SztárokOrigoAnyatejet fejő feleségéről, Chrissy Teigenről posztolt John Legendhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-anyatejet-fejo-felesegerol-chrissy-teigenrol-posztolt-john-legend.htmlAnyatejet fejő feleségéről posztolt közösségi oldalán John Legend. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.