Valószínűleg nem Meghan Markle lesz a kis Lajos herceg keresztanyja

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
Lajos herceg Meghan Markle keresztelő Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, igen kicsi az esélye annak, hogy Meghan Markle legyen a kis Lajos herceg keresztanyja. Katalin és Vilmos ugyanis valószínűleg régi barátok közül fognak választani keresztszülőket.

Bár nagyon hamar beilleszkedett a királyi családba és láthatóan mindenki odáig van érte, úgy tűnik, mégsem Meghan Markle lesz a kis Lajos herceg keresztanyja. Mint ismeretes, Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermekét július 9-én fogják megkeresztelni és a fogadóirodáknál már lehet fogadni arra, kik lesznek a kicsi keresztszülei.

A DailyStar azt írja, a királyi család a hagyomány szerint közeli barátokat vagy hűséges alkalmazottakat választ keresztszülőknek, Meghan pedig egyik kategóriába sem esik.

Meghan Markle valószínűleg nem lesz Lajos herceg keresztanyja Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

A legnagyobb esélyesek között van Vilmos és Harry egykori asszisztense és dajkája, Tiggy Pettifer, illetve Vilmos korábbi titkára, Miguel Head. Utóbbi egyértelműen a herceg legmegbízhatóbb alkalmazottja, ezt bizonyítják azok a kedves szavak is, amelyekkel elbúcsúzott tőle a palotából való távozása után."

Rajtuk kívül esélyesnek számít még Camilla lánya, Laura Lopes és Katalin korábbi titkárnője, Rebecca Priestley is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.