Ördög Nóra és Nánási Pál podcastolni kezdett, heti egyszer online rádióznak

online rádió Nánási Pál Ördög Nóra podcasting
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagramon jelentette be Ördög Nóra és Nánási Pál, hogy megint valami új dologba kezdenek. Tulajdonképpen internetes rádiót indítanak, hetente egyszer, az esti beszélgetéseiket veszik fel, és mutatják meg a nagyközönségnek. Ettől intimebb pillanatokat már nem nagyon tudnak megosztani rajongóikkal.

"Ez egy olyan esti beszélgetésünk, amit egyébként folytatnánk, ha volna időnk este beszélgetni" - mondta Nóra. Pali pedig meg is erősítette viccesen, hogy ezt tulajdonképpen azért is csinálják, hogy legyen idejük este beszélgetni.


Az első, azaz nulladik adás kísérleti, kíváncsiak rá, hogy mennyire fog tetszneni a podcast a közönségnek. Több dolog miatt is csinálják: Palinak megteszett egy külföldi példa, ahol is egy youtuber a feleségével tulajdonképpen pártepiának használja ezt az egy órát, amit a feleségével beszélgetéssel tölt és megosztja a követőkkel. Nóra és Pali is örül annak, hogy így hetene legalább nekik is lesz idejük leülni és hosszan beszélgetni egymással, ahogy régen ették, amikor több idejük volt, a videoblog előtti időben. A harmadik ok pedig az, hogy az esetleges kérdéseket velük kapcsolatban bővebben ki tudják fejteni, vagy akár egy újságcikket, bármilyen ügyet alaposabban meg tudjanak vitatni, meg tudják osztani a véleményüket komolyabb dolgokról.

Az első adásban azt fejtegették, hogy miért nem rejtegetik gyerekeiket, Micit és Vencit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.