Megható bejegyzéssel köszöntötte férjét Liptai Claudia

házasság Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia szerelem születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható bejegyzéssel köszöntötte születésnapja alkalmából férjét, Pataki Ádámot Liptai Claudia.

Édes férjem! Elképesztő mennyi mindent rejteget magában ez az elmúlt három év. Életem második legnagyobb ajándékát kaptam tőled a fiammal. És a te személyiséged olyan kincs, amire nagyon vigyázni kell, mert ritka a világban. Imádom a lelked, a humorod és a tökéletes pasiságod. Boldog születésnapot!" – ezekkel a megható sorokkal köszöntötte közösségi oldalán férjét, Pataki Ádámot születésnapja alkalmából Liptai Claudia.

A sztáranyuka a szöveghez egy montázst is mellékelt, amelyet a közös fotóikból, legszebb pillanataikból állított össze.

Pintér Tibor szerelme, Frida végifeszengte első élő interjújáthttp://www.life.hu/sztarok/20180717-pinter-tibor-szerelme-frida-vegifeszengte-elso-elo-interjujat.htmlPintér Tibor és szerelme, Frida először szerepeltek élő műsorban közösen, de úgy tűnt, a lány nem nagyon élvezte. TV + SztárokOrigoKirúgták A tanár című sorozat női főszereplőjét, Ubrankovics Júliáthttp://www.life.hu/sztarok/20180717-kirugtak-a-tanar-cimu-sorozat-noi-foszereplojet-ubrankovics-juliat.htmlA tanár című sorozat második évadának forgatása előtt váratlanul megvált a női főszereplőtől, Ubrankovics Júliától az RTL Klub. TV + SztárokOrigoMotorbalesete után először készültek fotók George Clooneyrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180717-motorbalesete-utan-eloszor-keszultek-fotok-george-clooneyrol-roma.htmlMotorbalesete után először készültek fotók George Clooney-ról. TV + Sztárok--Demi Moore melltartó nélkül jelent meg egy tévéműsorban: fotók (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180717-demi-moore-melltarto-nelkul-jelent-meg-egy-tevemusorban.htmlDemi Moore is részt vett volt férje, Bruce Willis szívatásában a Comedy Central Roast című műsorában. Tette mindezt melltartó nélkül! TV + Sztárok--Liptai Claudia mesés rózsacsokrot kapott születésnapjára férjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180717-liptai-claudia-meses-rozsacsokrot-kapott-szuletesnapjara-ferjetol.htmlPataki Ádám még Amerikában is igyekszik meglepni Liptai Claudiát születésnapja alkalmából: gyönyörű rózsacsokorral ajándékozta meg. TV + SztárokOrigoCsókot váltott a vörös szőnyegen Cher és Meryl Streep: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180717-csokot-valtott-a-voros-szonyegen-cher-es-meryl-streep.htmlLondonban bemutatták a Mamma Mia című film második részét, a premier legforróbb pillanata pedig kétségtelenül Cherhez és Meryl Streephez kötőtik, akik forró csókot váltottak a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.