Pink elmondta miért napozott a parton, miközben lemondta koncertjét betegség miatt

betegség napozás Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pink lemondta Sydneyben rendezett koncertjét betegségre hivatkozva, ám a paparazzik lekapták őt a tengerparton napozni: elmondta, mi történt. 

A rajongók nagyon csalódottak voltak, miután Pink lemondta a Sydneyben rendezett koncertjét, ám az még jobban bántotta őket, hogy az énekesnő a paparazzi fotók tanulsága szerint a tengerparton napozgat. Az énekesnő Instagram-oldalán magyarázta meg a helyzetet. Leszögezte, eleve tervezett be szünetet a turnésorozatba, ezalatt láthatták őt napozni. A betegség azonban nem múlt el, csak az nem látszik a fotókon.

Pink elmagyarázta miért napozott, miközben betegség miatt lemondta koncertjét Forrás: AFP/2013 Getty Images/Dave Kotinsky

"

Amit parazita paparazzik nem mutatnak, az a két orvosi vizit, két egymásutáni napon, antibiotikumok, szteroidok, orrspray,

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.