Modell szeretne lenni Gesztesi Károly és Liptai Claudia lánya, Panka

modell Mihalik Enikő Gesztesi Károly Liptai Claudia Gesztesi Panka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Modell szeretne lenni Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Panka.

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Panka nagyon szerencsés, ugyanis sikerült elcsípnie az épp Budapesten tartózkodó Mihalik Enikőt. A gyönyörű modell a kislány példaképe, így hatalmas élmény volt számára, hogy közös fotót is készíthetett vele.

Liptai Claudia posztolta is saját közösségi oldalán a képet.

Panka találkozott egy példaképével. Enikő nagyon kedves volt vele. Annyira emlékszem arra, hogy én tinédzserként mit éreztem, ha ilyen történt velem. Panka arcán ugyanez az öröm látszik."

Nyaralásán rabolták ki Marcellináthttp://www.life.hu/sztarok/20180809-nyaralasan-raboltak-ki-marcellinat-francia-riviera.htmlRémálommá vált Marcellina álomnyaralása: az énekesnőt a francia riviérán fosztották ki. TV + SztárokOrigoNagy Alekosz kísérleti jelleggel péntekig homoszexuális lesz: túl van az első randinhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-nagy-alekosz-kiserleti-jelleggel-pentekig-homoszexualis-lesz-tul-van-az-elso-randin.htmlAlekosz csalódott a nőkben, ezzel szemben a homoszexuális férfiak imádatát élvezi elmondása szerint. Így hát úgy döntött. kísérleti jelleggel péntekig homoszexuális lesz. TV + SztárokOrigoLindsay Lohan szerint a metoo-kampányban felszólaló nők gyengének tűnnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-lindsay-lohan-szerint-a-metoo-kampanyban-felszolalo-nok-gyengenek-tunnek.htmlLindsay Lohan a metoo-mozgalomról fejtette ki a véleményét, szerinte akkor kell beszélni az erőszakról, amikor megtörténik. TV + Sztárok--Életében először férje nélkül nyaral Szandihttp://www.life.hu/sztarok/20180809-eleteben-eloszor-ferje-csaba-nelkul-nyaral-szandi.htmlFérje, Csaba nélkül ment nyaralni Szandi. Először tett ilyet házasságkötésük óta. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg alakját a kislányával strandoló Csákány Mónikahttp://www.life.hu/sztarok/20180809-bikiniben-mutatta-meg-alakjat-a-kislanyaval-strandolo-csakany-monika.htmlCsákány Mónika kislányával indult strandolni. A kép hihetetlenül aranyos lett, hiszen anya és lánya boldogan nevetnek egymásra. TV + Sztárok--Janicsák Veca nagyon érzéki legújabb klipjében: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-janicsak-veca-nagy-erzeki-legujabb-klipjeben.htmlSejtelmes és érzéki felvételek készültek Janicsák Vecáról új klipjének forgatása alatt. A népszerű énekesnő a napokban forgatta a Hazudjunk igazat című vadonatúj dalhoz készülő képi anyagot, amelyben izgalmas koncepción keresztül mutatja be a gyengéd érzések változó dinamikáját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.