Orbán Józsefet az a fiatal barátnője is gyászolja, aki elhagyta őt betegsége alatt

Forrás: ATV/Esti Frizbi -
halál barátnő gyász Orbán József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orbán Józsi július végén távozott az élők sorából hosszan tartó betegség után. Fiatal barátnője is elbúcsúztatta a 100 Folk Celsius frontemberét, pedig a hírek szerint nem volt végig mellette betegsége alatt. 

Orbán József július végén hunyt el, 70 évesen. A 100 Folk Celsius frontembere hosszan tartó betegség után távozott az élők sorából, nemrég tartott búcsúztatóján rengeteg barát, családtag és rajongó vett részt, de ott volt a zenész fiatal barátnője, Andrea is, aki nem tartott ki végig Orbán mellett. Ennek ellenére nagyon letörte őt a zenész halála.

Orbán József búcsúztatóján részt vett volt kedvese, Andrea is Forrás: ATV/Esti Frizbi

Nem tudom elfogadni, hogy Józsi elment! Nem tudom, hogyan folytassam nélküle az életemet.

Blikknek

Ben Affleck a villája előtt álló mobilvécét használta: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-ben-affleck-a-villaja-elott-allo-mobilvecet-hasznalta.htmlBen Affleck ugyan pár lépésnyire volt saját, 20 millió dollárt érő villájától, mégis az építőmunkások számára kitelepített mobilvécét használta. TV + Sztárok--Whitney Houston születésnapján emlékeztek meg a sztárok az énekesnőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-whitney-houston-szuletesnapjan-emlekeztek-meg-a-sztarok-az-enekesnorol.htmlTöbb mint hat éve nincs köztünk Whitney Houston, a világ egyik leghíresebb és legsikeresebb énekesnője. Hiányát azonban az idő nem feledtette sem a rajongókkal, sem a kollégáival és barátaival. Whintey Houston augusztus 9-én lett volna 55 éves, ez alkalomból sok sztár emlékezett meg róla kifejezve, hogy még most, ennyi idő után is nagyon hiányzik mindenkinek. TV + SztárokAFPSchobert Norbi arról mesélt Kasza Tibinek, mennyire megijedt egy kislánytól: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-schobert-norbi-arrol-meselt-kasza-tibinek-mennyire-megijedt-egy-kislanytol-video.htmlKasza Tibi Pénzt vagy éveket című műsorában mesélte Schobert Norbi, hogy halálra rémült kislánya osztálytársától.TV + SztárokOrigoEljegyezhették Kim Kardashian 62 éves édesanyját, Kris Jennerthttp://www.life.hu/sztarok/20180809-eljegyezhettek-kim-kardashian-62-eves-edesanyjat-kris-jennert.htmlKim Kardashian édesanyja már 4 éve alkot egy párt Corey Gamble-lel, és az a hír járja, hogy eljegyezték. Mindeddig nem kommentálta Kris Jenner a pletykákat, de nemrég lebuktatta magát. TV + Sztárok--Gáspár Evelinnek egy parkolóőrrel támadt nézeteltérésehttp://www.life.hu/sztarok/20180809-gaspar-evelinnek-egy-parkoloorrel-tamadt-nezetelterese-budapest.htmlParkolóőrrel keveredett vitába Gáspár Evelin Budapest belvárosában. TV + SztárokOrigo65 éves lett Delhusa Gjon, elárulta, mivel tartja magát formábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-65-eves-lett-delhusa-gjon-elarulta-mivel-tartja-magat-formaban.htmlAranylemezek sorakoznak Delhusa Gjon falán, azt mondja semmit nem kért születésnapjára, hiszen mindenene megvan már. A zenész 65. születésnapját ünnepli, elárulta, mivel tartja magát formában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.