Hónapok óta távkapcsolatban él férjével Valkó Eszter

Forrás: RTL Klub -
távkapcsolat házasság műsorvezető Hollandia Valkó Eszter férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férje külföldi munkája miatt egyelőre távkapcsolatban kénytelen élni Valkó Eszter.

Néhány hónapja hollandiai munkalehetőséget kapott Valkó Eszter férje, Péter, a pár pedig úgy gondolta, ezt nem érdemes kihagyni. Azóta távkapcsolatban élnek.

Az első időszak borzalmas volt, pedig az első hétre kiutaztam vele. Aztán a saját munkám miatt sajnos haza kellett jönnöm. Rossz volt otthon egyedül a lakásban, ahol eddig kettesben éltünk. Minden helyiségről, minden apró tárgyról eszembe jutott valami, alig vártam, hogy újra láthassam" – nyilatkozta a Story magazinnak.

Valkó Eszter és férje jelenleg távkapcsolatban élnek Forrás: RTL Klub

Bár sokak kapcsolatát megsínyli a távollét, a házaspárt csak még jobban összekovácsolta és úgy érzik, szerelmesebbek egymásba, mint bármikor.

Nem kérdés, hogy mindig is szerelmes voltam a férjembe, de amióta távol vagyunk egymástól, még jobban ezt érzem. Ő talán mindezt egy kicsit könnyebben viselte, hiszen egy új környezetbe csöppent, új impulzusok érték, és új kihívásoknak kellett megfelelnie. Kevesebb ideje volt gondolkodni" – árulta el Valkó Eszter, majd hozzátette, ha bármelyik hétvégén úgy érzi, nem bírja már tovább a férje nélkül, csak felpattan egy repülőre és két óra alatt ott is van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.