Vajna Timi megmutatta, hogyan nudizik férje, Andy Vajna: fotó

Forrás: Facebook/Vajna Tímea -
Vajna Timi fotó Andy Vajna nudista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi Instagram-sztorijában tett közzé egy igen intim felvételt férjéről: így nudizik Andy Vajna. 

Vajna Timi híres arról, hogy posztjaiban mindent őszintén megmutat, még azokat a pillanatokat is, amiket mások nem biztos, hogy közzé tennének. Legutóbbi Instagram-sztorijában is egy ilyen felvételt mutatott, ám nem magáról, hanem a férjéről, Andy Vajnáról. Timike azt mutatta meg, hogy nudizik Ibizán Andy.

Vajna Timi megmutatta, hogyan nudizik férje, Andy Vajna Forrás: Instagram-sztori/Vajna Timi
Nacsa Olivér megkérte barátnője, Somossy Barbara kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20180828-nacsa-oliver-megkerte-baratnoje-somossy-barbara-kezet.htmlKomoly lépésre szánta el magát Nacsa Olivér: megkérte fiatal barátnője kezét!TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa alulmaradt a MasterChef VIP első feladatában: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-demcsak-zsuzsa-alulmaradt-a-masterchef-vip-elso-feladataban.htmlDemcsák Zsuzsa visszatért a képernyőre, de első szereplése nem sikerült fényesen: alulmaradt a MasterChef VIP első feladatában. TV + SztárokOrigoDobó Ági összeveszett párjával a Nyerő páros című műsorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-dobo-agi-osszeveszett-parjaval-a-nyero-pars-cimu-musorban.htmlDobó Ági a Nyerő páros első adásában összezördült párjával, amiért az kevés pénzt rakott fel egy feladat teljesítésére. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa elárulta, mi a perverziójahttp://www.life.hu/sztarok/20180828-demcsak-zsuzsa-elarulta-mi-a-perverzioja.htmlDemcsák Zsuzsa megannyi sztár mellett vett részt versenyzőként a TV2 új műsora, MasterChef VIP forgatásán, de hogy hogyan szerepelt, az csak a következő hetekben fog majd kiderülni. Annyit azért elárult a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak, hogy ő otthonosan mozog a konyhában, még egy furcsa perverziója is a főzéshez kötődik. TV + SztárokOrigoBaukó Éva kiakadt: nekiment a TV2-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-bauko-eva-kiakadt-nekiment-a-tv2nek.htmlBaukó Éva közösségi oldalán akadt ki: szerinte bűnözőkkel indítja őszi műsorát a TV2.TV + SztárokOrigoPintér Tibor és fiatal kedvese, Frida egyre többet veszekszenek - nem jönnek ki túl jól egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-pinter-tibor-es-fiatal-kedvese-frida-egyre-tobbet-veszekszenek.htmlPintér Tibor és fiatal kedvese, Frida a bajai István a király előadására érkezett együtt, ám láthatóan hatalmas volt a feszültség köztük.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.