Így köszöntötték születésnapján rajongói Curtist

Forrás: Instagram/curtis4ker -
Curtis születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis egy képet is posztolt arról, hogyan indult számára a nap, a rajongói pedig nem hagyták szó nélkül. 

Sok-sok lájk és hozzászólás érkezett a zenész fotójához, aki kedvesével közös képpel köszönt be a Facebookra. A követők pedig nem mulasztották el felköszönteni a zenészt, aki most a Majkával való szakítósa óta az eddiginél is jobban az érdeklődés középpontjában van.

Nem csak edz, bulizik is Verrasztó Dávidhttp://www.life.hu/sztarok/20180901-nem-csak-edz-bulizik-is-verraszto-david-uszo.htmlNem veti meg a bulizást a 30 éves világklasszis magyar úszó, Verrasztó Dávid. Közösségi oldalán is gyakran oszt meg fotókat szabadidejéről éppúgy, ahogy edzéseiről is.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEgyre soványabb Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180901-egyre-sovanyabb-cinthya-dictator-aggodnak-erte.htmlSosem pluszkilóiról volt híres Cinthya Dictator, de most - úgy tűnik - minden eddiginél vékonyabb. Rajongói közül sokan odavannak a lány testalkatáért, mások azonban aggódnak érte, féltik, nehogy megbetegedjen. Mutatjuk Cinthy legújabb Insta-fotóit: TV + SztárokOrigoFalatnyi bikiniben Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180819-falatnyi-bikiniben-jakabos-zsuzsa-uszo.htmlA tengerparton pihenget Jakabos Zsuzsa. A gyönyörű úszónőt - szinte mindegy, mit csinál - követői imádják, ő pedig előszeretettel mutat fotókat az életéből. TV + SztárokOrigoEzért nem akart eddig szerepelni Gáspár Laci felesége, Nikihttp://www.life.hu/sztarok/20180819-ezert-nem-akart-eddig-szerepelni-gaspar-laci-felesege-niki-nyero-paros.htmlAhogy már írtunk róla, az RTL Klub Nyerő párosának szereplője lesz Gáspár Laci és gyönyörű felesége, akit eddig nem sokszor láthattunk. Az énekes felesége igazi bombanő, nézzétek: TV + Sztárok--Szakított terhes barátnőjével VV Tivyhttp://www.life.hu/sztarok/20180818-szakitott-terhes-baratnojevel-vv-tivy-celeb.htmlSzakított öt hónapos terhes barátnőjével VV Tivy. A celeb és barátnője, Gina 2 évig voltak együtt. TV + SztárokOrigoNem költöznek Mallorcára Schumacherékhttp://www.life.hu/sztarok/20180817-nem-koltoznek-mallorcara-schumacherek-allitja-sabine-kehm.htmlAz elmúlt napokban felröppent a hír, hogy Michael Schumacher Mallorcára költözik: arra a 30 millió eurós birtokra, amit a felesége, Corinna vásárolt nemrégiben. Sabine Kehm, a pilóta menedzsere cáfol. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.