Így él most Zámbó Jimmy idős édesanyja, a 92 éves Anna néni

Zámbó Jimmy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idős asszony már alig-alig hagyja el az otthonát. 

92 éves Anna néni a A Sorry! magazinnak beszélt arról, hogyan telnek a mindennapjai.

"Köszönöm szépen, isten kegyelméből megvagyok. Bottal jövök-megyek a szobákban, ki az erkélyre, a folyosóra; mikor melyik oldalra, ahol jobb idő mutatkozik. Az utcára nemigen járok már ki, csak járművel, de azok a régi nagy séták már elmaradnak, az már nehezen menne nekem. Kedvem az persze volna hozzá, de a lábam már nem bírja. A jobb ugyanis trombózisos, így már nehezemre esik a járkálás. Koromnál fogva pedig már nem tudnak ezzel mit kezdeni az orvosok. Ezek az évek egyébként is már isten ajándékai" - mondta el azb idős asszony.

"Jelenleg az ötödik pacemakeremmel élek. Nemrég megjegyezte az orvosom, hogy miért nem látogatom őt sűrűbben, hiszen alig tudja levakarni magáról az idős asszonyokat. De kérdem én: minek menjek, ha legutóbb azt mondta nekem, hogy már kiszedett belőlem mindent, és be is tett mindent, amit kellett? Úgy érzem, az élet minden napja ajándék számomra, így már nincs miért orvoshoz járnom" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.