Sztárházasságok, amik egy évig sem tartottak: Jennifer Lopez és Renée Zellweger is meggondolták magukat

házasság válás Chad Michael Murray Elizabeth Moss Renée Zellweger Pamela Anderson Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A holtomiglan holtodiglan gyakran nem tart a sírig, de vannak extrém rövid házasságok, főleg a sztároknál. Úgy tűnik, hogy az ő kapcsolataik kevesebbszer állják ki az idő próbáját, van, hogy egy év is elég ahhoz, hogy minden tönkremenjen. Íme, egy lista azokról a sztárházasságokról, melyek nemhogy a kritikusnak tartott 7. évet, de még az elsőt sem élték meg.

Jennifer Lopez

Forrás: Getty Images

Az énekesnőnek sok híres férfival volt kapcsolata, ám mielőtt igazán nagy sztárrá vált volna, házas is volt egyszer. 1997-ben ment hozzá Ojani Noa színészhez, ám kapcsolatuk nem tartott sokáig, 1998 elején véget is ért. Jennifer Lopeznek ráadásul be kellett perelnie volt párját azért, hogy ne tálalja ki kapcsolataik részleteit egy könyvben, ugyanis a színész ezt tervezte.

Elisabeth Moss

Elisabeth Moss Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Kevin Winter

A színésznő egy partin találkozott Fred Armisen színésszel, és egyből egymásba szerettek. Nem is vártak olyan sokat a házassággal, 2010-ben kimondták a boldogító igent, ami nem boldogította őket olyan sokáig: mindössze 11 hónapig voltak házasok. Később Fred bevallotta, hogy ő hibázott: szörnyű férj volt, és soha nem volt ott, mikor Elizabeth-nek szüksége lett volna rá.

Chad Michael Murray

Chad Michael Murray és Sophia Bush Forrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Peter Kramer

Az üzleti és magánélet összekeverése mindig kockázatos, ezt megtanulta Chad Michael Murray és Sophia Bush is. A pár akkor került közel egymáshoz, amikor a Tuti gimit forgatták, és a randizgatás után magasabb fokozatra kapcsoltak: összeházasodtak. Néhány hónap után azonban Sophia Bush már válni akart. A helyzet csak azért volt kellemetlen, mert a sorozatban továbbra is együtt játszottak.

Renée Zellweger

Renée Zellweger Forrás: AFP

A Bridget Jonest megszemélyesítő színésznőnek a való életben éppen egy házasság okozott problémát, amiből mihamarabb menekülni akart. Kenny Chesney énekes-dalszerzővel egy eseményen ismerkedtek meg, és rögtön fellángolt köztük a szerelem. 2005-ben mondták ki a boldogító igent, ám Renée néhány hónappal később már érvénytelenítésért folyamodott, méghozzá megcsalás miatt. Azóta nem volt házas a színésznő, valószínűleg mély nyomott hagyott benne ez a néhány hónap.

Pamela Anderson

Pamela Anderson Forrás: AFP/Kevork Djansezian

A Baywatch hozta meg Pamela Anderson számára a hírnevet, ezt követően pedig a kapcsolatai tartották lázban az embereket. A színésznő Tommy Lee felesége volt, csúnya válásuk után pedig Kid Rock iránt táplált gyengéd érzelmeket, aminek szintén házasság lett a vége. 2006-ban mondták ki a boldogító igent, ám néhány hónap után beadták a válókeresetet, és ez sem folyt szépen: vádaskodásokkal zárták le kapcsolatukat.

Mihalik Enikő vlogolásba kezd: hamarosan mindenki betekintést kap életébehttp://www.life.hu/sztarok/20180917-mihalik-eniko-vlogolasba-kezd-hamarosan-mindenki-betekintest-kap-eletebe.htmlMihalik Enikő úgy döntött, a modellkedés és a fotók mellett ezentúl mást is megoszt küvetőivel: ő is vlogolásba kezd.TV + SztárokOrigoÁdám Tamás félt a mellőzöttségtől: dolgozni szeretett volna a Família Kft. egykori sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180917-adam-tamas-felt-a-mellozottsegtol-dolgozni-szeretett-volna-a-familia-kft-egykori-sztarja.htmlÁdám Tamás nem tudott könnyen belenyogodni abba, hogy nyugdíjasként már nincs annyi munkája. Félt, hogy így nem segítheti családját. TV + Sztárok--Véletlenül került ki Ördög Nóra intim fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20180917-veletlenul-kerult-ki-ordog-nora-intim-fotoja.htmlÖrdög Nóráról sok csodaszép képet készít férje, de nem mindegyik fotó lesz nyilvános. Egy intim fotó Nánási Pál akarata ellenére valahogy mégis kikerült. TV + SztárokOrigoFejlemények Dzsudzsák Balázs ügyében: egy holland csapat viheti a focistáthttp://www.life.hu/sztarok/20180917-fejlemenyek-dzsudzsak-balazs-ugyeben-egy-holland-csapat-viheti-a-focistat.htmlA Rangadó.hu szúrta ki, hogy a holland első osztályban játszó Fortuna Sittard csapata érdeklődik Dzsudzsák Balázs iránt. TV + Sztárok--Exkluzív interjú: Jess Glynne felfedte magánéletéthttp://www.life.hu/sztarok/20180916-jess-glynne-felfedte-maganeletet-grammydijas.htmlJess Glynne 1989. október 20-án látta meg a napvilágot, Angliában. Míg apja ingatlanosként dolgozik, édesanyja a zeneiparban tevékenykedik. 15 évesen jelentkezett az X-Faktorba, ahonnan azért dobták ki, mert képtelen volt együttműködni a producerekkel. Később egyébként fordult a kocka, hiszen az angol Voice-ra mentornak felkérték, de a szigetország megdöbbenésére visszautasította az ajánlatot. Legnagyobb sikerét a Clean Bandittel érte el, hiszen a Rather Be-re még Grammy-díjat is kapott. 2017 után idén is interjút adott a Life.hu-nak, ahol az is kiderült, a rejtegetett magánéletét miért fedte fel hirtelen vadonatúj klipjében.TV + SztárokOrigoÍgy él most Zámbó Jimmy idős édesanyja, a 92 éves Anna nénihttp://www.life.hu/sztarok/20180916-igy-el-most-zambo-jimmy-idos-edesanyja-anna-neni.htmlAz idős asszony már alig-alig hagyja el az otthonát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.