Victoria Beckham félmeztelenül: fia, Brooklyn készítette a képet

Forrás: NurPhoto/Oscar Gonzalez/NurPhoto/Oscar Gonzalez -
London Fashion Week Brooklyn Beckham félmeztelen Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félmeztelen fotót készített édesanyjáról, Victoriáról Brooklyn Beckham.

Brooklyn Beckham nagyon büszke édesanyjára, hiszen Victoria megtartotta élete első divatshowját a londoni divathéten. Ebből az alkalomból posztolt is a közösségi oldalára egy nem mindennapi fotót. A képen a csinos sztáranyuka félmeztelenül, egy törölközőt maga elé kapva, kávét iszogatva látható.

Gratulálok a fantasztikus divatshowhoz, anya!" – írta a képhez Brooklyn, aki egyúttal azt is bebizonyította, hogy kiváló tehetsége van a fotózáshoz is.

A rajongók egyébként vitáznak arról, hogy Victoria vajon tényleg félmeztelen-e a felvételen. Mindenestre a fotó valóban jól sikerült.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Well done mum on another amazing fashion show

bb (@brooklynbeckham) által megosztott bejegyzés,

Sztárházasságok, amik egy évik sem tartottak: Jennifer Lopez és Renée Zellweger is meggondolták magukathttp://www.life.hu/sztarok/20180917-sztarhazassagok-amik-egy-evik-sem-tartottak-jennifer-lopez-renee-zellweger.htmlA holtomiglan holtodiglan gyakran nem tart a sírig, de vannak extrém rövid házasságok, főleg a sztároknál. Úgy tűnik, hogy az ő kapcsolataik kevesebbszer állják ki az idő próbáját, van, hogy egy év is elég ahhoz, hogy minden tönkremenjen. Íme, egy lista azokról a sztárházasságokról, melyek nemhogy a kritikusnak tartott 7. évet, de még az elsőt sem élték meg. TV + Sztárok--Dancs Annamari szerint nem volt ok nélkül, hogy Kerényi Miklós Máté elhagytahttp://www.life.hu/sztarok/20180917-dancs-annamari-szerint-nem-volt-ok-nelkul-hogy-kerenyi-miklos-mate-elhagyta.htmlDancs Annamari és Kerényi Miklós Máté szakítása váratlanul érte a rajongókat, de mint kiderült, a színésznőt is, de már sikerült túltennie magát a szakításon, és újra rátalált a szerelem. TV + SztárokOrigoIstenes Bence találkozott Giovane Élberrel, gyerekkori kedvenc focistájávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180917-istenes-bence-talalkozott-giovane-elberrel-gyerekkori-kedvenc-focistajaval.htmlA müncheni Allianz Arénában találkozott gyemekkora kedvenc focistájával Istenes Bence. Az élményt követőivel is megosztotta közösségi oldalán. TV + Sztárok--44 évvel fiatalabb modellt szeret Flavio Briatorehttp://www.life.hu/sztarok/20180917-44-evvel-fiatalabb-modellt-szeret-flavio-briatore.htmlA pletykák szerint egy 44 évvel fiatalabb hölgyet hódított meg Flavio Briatore. TV + Sztárok--Zséda nagyon dögös melltartó nélkül: új klipjéből nem maradt ki a szexi eleganciahttp://www.life.hu/sztarok/20180917-zseda-nagyon-dogos-melltarto-nelkul.htmlKülönleges, ugyanakkor dögös videoklip készült Zséda új dalához. Az énekesnő igazán szexi melltartó nélkül. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoExkluzív interjú: Jess Glynne felfedte magánéletéthttp://www.life.hu/sztarok/20180916-jess-glynne-felfedte-maganeletet-grammydijas.htmlJess Glynne 1989. október 20-án látta meg a napvilágot, Angliában. Míg apja ingatlanosként dolgozik, édesanyja a zeneiparban tevékenykedik. 15 évesen jelentkezett az X-Faktorba, ahonnan azért dobták ki, mert képtelen volt együttműködni a producerekkel. Később egyébként fordult a kocka, hiszen az angol Voice-ra mentornak felkérték, de a szigetország megdöbbenésére visszautasította az ajánlatot. Legnagyobb sikerét a Clean Bandittel érte el, hiszen a Rather Be-re még Grammy-díjat is kapott. 2017 után idén is interjút adott a Life.hu-nak, ahol az is kiderült, a rejtegetett magánéletét miért fedte fel hirtelen vadonatúj klipjében.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.