Fenyő Iván megmutatta 27 éves barátnőjét, komoly a kapcsolatuk

Forrás: Fenyő Iván / Facebook -
párkapcsolat utazás szerelem Fenyő Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel a 40 évesen Fenyő Ivánra rátalált a szerelem. Most először jelent meg nyilvános helyen kedvesével, Szandrával. Azt is elárulta, hogy már együtt élnek. 

Kilenc hónapja van együtt új kedvesével, Szandrával Fenyő Isván. A lassan 40 éves színész 27 éves barátnőjével jelent meg a Korhatáros szerelem című sorozat premier előtti vetítésén. A Ripostnakazt is elmondta a színész, hogy komolyan gondolja a kapcsolatukat.

Fenyő Iván már 9 hónapja van együtt kedvesével Forrás: Fenyő Iván / Facebook

"Mint minden normális pár, mi is együtt élünk" - mondta a lapnak Fenyő, akinek az utóbbi hónapokban rengeteg munkája volt, ám ősszel szeretnének kettesben elutazni.

"Ha jól számolok, talán október közepe után lesz egy kis szabad időm. Mivel nagyon szeretek utazni, és a kedvesemet is szeretném elvinni ide-oda - persze vittem már - biztosan elmegyünk valahova" - mesélte Fenyő Iván, aki jelenleg amerikai fimlekre is castingol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.