Szorcsik Viki visszatér a képernyőkre: a Korhatáros szerelemben láthatjuk hamarosan

Korhatáros szerelem TV2 szexjelenet Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorcsik Viki 9 évvel ezelőtt hagyta el a Jóban rosszban című nagysikerű sorozat stábját, azóta csak ritkán láthattuk a képernyőn. Ezúttal egy szexi csábító képében tér vissza a Korhatáros szerelem című sikerprodukcióban.

Szorcsik Viki elképesztő formában van, amit a nézők is hamarosan láthatnak: pikáns szexjelentei miatt válik meg ruháitól a Jóban rosszban sorozat egykori Judit nővére a Korhatáros szerelem című sorozat második évadában.

Szorcsik Viki Forrás: Instagram/csikviki

"Izgalmas volt a forgatás, nagy kihívást jelentett! A Szandra nevű karaktert játszom, aki egy negyvenes bomba nő. Elcsábítja Dusánt, s célja is van ezzel. Ez természetesen majd menet közben derül ki. Rendkívül jó a stáb és a színészgárda is! Hosszú forgatási folyamat volt, de minden egyes perce és pillanata megérte! Fárasztó volt, ez egy ilyen szakma, hiszen sokszor hajnali négykor kel és este tízkor is ott áll a színész a kamera előtt, de mindamellett csodálatos munka!" - mesélte a Blikknek Viki, akit nem csak a képernyőkön, de színpadon is láthatunk. A pikáns fotót ITT láthatjátok.

"A Vidám Színpadon van a Forró hétvége című darab, amiben játszom, ám az elfoglaltságaim sajnosnem engedték, hogy több színházi feladatot vállaljak. A tavasz és a nyár húzós volt, de most már talán lesz egy kis időm."

Vajna Timi kerek popsit villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180917-vajna-timi-kerek-popsit-villantott.htmlVajna Timi a Kanári-szigeteken két barátnőjével együtt villantotta meg formás fenekét. TV + SztárokOrigoSztárházasságok, amik egy évik sem tartottak: Jennifer Lopez és Renée Zellweger is meggondolták magukathttp://www.life.hu/sztarok/20180917-sztarhazassagok-amik-egy-evik-sem-tartottak-jennifer-lopez-renee-zellweger.htmlA holtomiglan holtodiglan gyakran nem tart a sírig, de vannak extrém rövid házasságok, főleg a sztároknál. Úgy tűnik, hogy az ő kapcsolataik kevesebbszer állják ki az idő próbáját, van, hogy egy év is elég ahhoz, hogy minden tönkremenjen. Íme, egy lista azokról a sztárházasságokról, melyek nemhogy a kritikusnak tartott 7. évet, de még az elsőt sem élték meg. TV + Sztárok--Alain Delon fia, Alain-Fabien Delon nagyon hasonlít jóképű apjárahttp://www.life.hu/sztarok/20180917-alain-delon-fia-alainfabien-delon-nagyon-hasonlit-jokepu-apjara.htmlKísértetiesen hasonlít szívtipró édesapjára, Alain Delonra Alain-FAbien Dalon. Modellként keresi a kenyerét és a legnagyobb divatházaknak dolgozik. TV + SztárokA palota jelentette be: szakácskönyvet ad ki Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180917-a-palota-jelentette-be-szakacskonyvet-ad-ki-meghan-markle.htmlMeglepő közleményt osztott meg a Kensington Palota: Meghan Markle szakácskönyvet jelentet meg. TV + Sztárok--Fresh Andi megmutatta szerelmét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180917-fresh-andi-megmutatta-szerelmet.htmlNem tudta magában tartani boldogságát Fresh Andi, végre megmutatta szerelmét. TV + Sztárok--Így igazítja a stylist Csonka András nadrágját: vicces fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180917-igy-igazitja-a-stylist-csonka-andras-nadragjat.htmlCsonka András egy meghökkentő képet töltött fel a közösségi oldalára: félreérthető helyzetben látható stylistjával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.