Szorcsik Viki visszatér a képernyőkre: a Korhatáros szerelemben láthatjuk hamarosan

Korhatáros szerelem TV2 szexjelenet Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorcsik Viki 9 évvel ezelőtt hagyta el a Jóban rosszban című nagysikerű sorozat stábját, azóta csak ritkán láthattuk a képernyőn. Ezúttal egy szexi csábító képében tér vissza a Korhatáros szerelem című sikerprodukcióban.

Szorcsik Viki elképesztő formában van, amit a nézők is hamarosan láthatnak: pikáns szexjelentei miatt válik meg ruháitól a Jóban rosszban sorozat egykori Judit nővére a Korhatáros szerelem című sorozat második évadában.

Szorcsik Viki Forrás: Instagram/csikviki

"Izgalmas volt a forgatás, nagy kihívást jelentett! A Szandra nevű karaktert játszom, aki egy negyvenes bomba nő. Elcsábítja Dusánt, s célja is van ezzel. Ez természetesen majd menet közben derül ki. Rendkívül jó a stáb és a színészgárda is! Hosszú forgatási folyamat volt, de minden egyes perce és pillanata megérte! Fárasztó volt, ez egy ilyen szakma, hiszen sokszor hajnali négykor kel és este tízkor is ott áll a színész a kamera előtt, de mindamellett csodálatos munka!" - mesélte a Blikknek Viki, akit nem csak a képernyőkön, de színpadon is láthatunk. A pikáns fotót ITT láthatjátok.

"A Vidám Színpadon van a Forró hétvége című darab, amiben játszom, ám az elfoglaltságaim sajnosnem engedték, hogy több színházi feladatot vállaljak. A tavasz és a nyár húzós volt, de most már talán lesz egy kis időm."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.