Berki Krisztián Hódi Pameláról: "Teljesen jó a kapcsolatunk"

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela -
Hódi Pamela család kapcsolat Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián Jakupcsek Gabriellának árulta el, milyen most a kapcsolata Hódi Pamelával.

Berki Krisztián úgy véli, ha egy szerelem véget ér, akkor nincs értelme továbbra is kapcsolatot tartani. Egyik exével sem foglalkozik már, mint mondja, így mindenkinek könnyebb.

Ne is lássuk egymást, ne is tudjuk egymást követni. Ha valaki azt mondja, hogy képzeld el ezt és ezt posztolta az exed, akkor én azt nem is láthatom, hiszen blokkolom. Én így zárom ki a múltat" – fejtette ki a celeb Jakupcsek Gabriella műsorában az ATV-n.

Berki Krisztián úgy véli, jó a kapcsolata Pamelával Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

Berki hozzátette, alapvetően ezt az elvet követi Hódi Pamelával kapcsolatban is. Szakításuk után jó ideig nem is beszéltek egymással, majd mióta mindketten továbbléptek, újra normálisan kommunikálnak egymással.

Gyermekem édesanyjával nem volt felhőtlen a viszony a szakítást követően, most viszont teljesen jó a kapcsolatunk. Volt köztünk egy kis feszültség, amit úgy tudtam kivédeni, hogy nem kommunikáltunk. Majd eltelt egy kis idő, ő is erre a meggyőződésre jutott. Azóta viszont tudunk normálisan beszélni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.