Nagyon szexi rúdtáncos Rózsa György lánya, Csilla: fotó

Forrás: Instagram/Csilla Pole -
rúdtánc fotó lánya Rózsa György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aprócska ruhákban pörög a rúdon Rózsa György lánya, édesapja pedig büszkén nézi a mutatványokat.

Rózsa György lánya, Csilla balettot tanult, ám néhány éve felhagyott a kecses tánccal, egy sokkal szexibb mozgásforma kedvéért: ma már rúdtáncolásból él. Persze nem klubokban mutatja meg tudását, hanem saját stúdiójában.

Nagyon szexi rúdtáncos Rózsa György lánya Forrás: Instagram/Csilla Pole

"Négy éve nyílt a rúdtáncstúdióm, ahol magam is gyakorolok és oktatok. Bár az egész életem a táncról szólt, idén nyáron nagyon meghíztam. Imádok enni, főleg a strandon bármilyen finomságot. Nehéz mértéket tartanom, meg kell tanulnom normálisan enni. Jó úton haladok, most ketogéndiétát tartok. Tulajdonképpen a fogyásomat ünnepeltem ezekkel a képekkel" - mondta a Borsnak Rózsa György lánya.

Máltán jegyzete el barátnőjét Németh Kristófhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-maltan-jegyzete-el-baratnojet-nemeth-kristof.htmlNémeth Kristóffal csodálatos dolog történt, amit bár nem akart elárulni, mégis kiderült: hihetetlenül boldog a színész. TV + Sztárok--Schobert Norbi és Rubint Réka lánya, Lara szerepelt a Hooligans legújabb videóklipjében: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-schobert-norbi-es-rubint-reka-lanya-lara-szerepelt-a-hooligans-legujabb-videoklipjeben-video.htmlA Hooligans legújabb videóklipjében nem más szerepel, mint Schobert Norbi és Rubint Réka kamaszlánya. Lara igazi rokkerdívaként tündökölt a felvételeken.TV + SztárokOrigoSzulák Andrea újra szerelmes - Árulkodó fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-szulak-andrea-ujra-szerelmes-arulkodo-foto.htmlSzulák Andrea három évvel ezelőtt szakított kislánya édesapjával, azóta nem talált rá a szerelem, egészen mostanáig. A színésznő árulkodó fotót posztolt közösségi oldalára. TV + Sztárok--Németh Kristóf nyakával kettétört egy nyílvesszőthttp://www.life.hu/sztarok/20180924-nemeth-kristof-eljegyezte-szerelmet-zitat-es-a-nyakaval-kettetort-egy-nyilvesszot.htmlNémeth Kristóf és szerelme, Zita is részt vettek Máltán, a TV2 legújabb produkciójának forgatásán, ahol embertpróbáló feladatokon kellett átverekedniük magukat. A két hetes kalandtúra előtt azonban elvégeztek egy olyan önismereti tréninget, ahol Kristóf félelmetes dolgot tett: a puszta nyakával tört ketté egy nyílvesszőt. TV + SztárokOrigoTeljesen kopaszon pózol Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180923-teljesen-kopaszon-pozol-cinthya-dictator-csontsovanyan.htmlPhotoshop, kopaszsapka, betegség vagy egyszerűen levágatta a haját? A követők találgatnak. TV + Sztárok--Gyűrű csillog Heidi Klum ujján, vajon eljegyezték?http://www.life.hu/sztarok/20180920-gyuru-csillog-heidi-klum-ujjan-vajon-eljegyeztek.htmlAz Emmy-gálán tündökölt Heidi Klum szupermodell és fiatal kedvese, Tom Kaulitz. A fotósok egy sokatmondó ékszerre figyeltek fel az ujján, már eljegyzésről suttognak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.