Így fest ma az Esmeralda című sorozat 50 éves főszereplője, Leticia Calderón

Fernando Colunga Leticia Calderón sorozat Esmeralda szerelem telenovella vak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akinek volt tévéje a kilenvenes években, biztosan emlékszik Esmeraldára, a vak szépségre, aki beleszeret a falu gazdag családjának fiába. Ám végül kiderült, hogy semmi sem az, aminek látszik. Rengetegen rajongtak a főszereplőért, Leticia Calderónért. A színésznő ma már 50 éves, mutatjuk, hogy néz ki most.

Dr. José Armando Peñarreal rabolja el a szegény vak lány Esmeralda szívét az Esmeralda című sorozatban. A telenovellát 1998-ban vetítették először Magyarországon, és legalább akkora lázban tartotta a magyar nézőket, mint a Rabszolgasors.

Sokan annyira rajongtak az átható tekintetű szépségért és olyannyira beleélték magukat a történetbe, hogy pénzt gyűjtöttek szemműtétére. A hosszabbnál is hosszabb történet végén természetesen mindenki megtalálja a helyét. José Armando és Esmeralda egy családot alkottak, a lány pedig megkapja a neki járó vagyont is.

A mexikói színésznő idén ünnepelte 50. születésnapját, már két gyermek boldog édesanyja.

Így festett a sorozatban Leticia Calderón Forrás: Izaura TV

És így néz ki ma a színésznő:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

La más bella.❤

Club Oficial Leticia Calderón (@leticiacalderonpage) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#ElBesoDeLaMujerAraña ❤ #LeticiaCalderon

Club Oficial Leticia Calderón (@leticiacalderonpage) által megosztott bejegyzés,

Sebestyén Balázs a gyerekkoráról: nem éltek jó anyagi körülmények közötthttp://www.life.hu/sztarok/20181002--sebestyen-balazs-a-gyerekkorarol-nem-eltek-jo-anyagi-korulmenyek-kozott.htmlSebestyén Balázs tőle szokatlan módon gyermekkoráról vallott. Elárulta, nem életek nagyon jó anayagi körülmények között. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoPintér Tibor és 23 évvel fiatalabb kedvese nagy lépést tervezhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-pinter-tibor-es-23-evvel-fiatalabb-kedvese-nagy-lepest-tervez.htmlNyáron költözött össze 23 évvel fitalabb szerelmével Fridával Pintér Tibor. A Nemszeti Lovas Színház igazgatója most terveikről mesélt. TV + SztárokOrigoBay Évának kellett távoznia a MasterChef VIP című műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-bay-evanak-kellett-tavoznia-a-masterchef-vip-cimu-musorbol.htmlSorban távoznak a szakácsjelölt hírességek a TV2 MasterChef VIP című műsorából. A hétfői adásban Bay Éva műsorvezetőn volt a sor. TV + SztárokOrigoBochkor Gábor és Tornóczky Anita felvétel közben ugrott egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-bochkor-gabor-es-tornoczky-anita-felvetel-kozben-ugrott-egymasnak.htmlA cirkusz és az állattartás volt a #Bochkor című műsorban, ahol Hargitai Bea és a műsorvezető volt kedvese, Tornóczky Anita volt a vendég. Bochkor és Tornóczky összevesztek a forgatáson. TV + SztárokOrigoAz elhunyt Diana hercegnére hasonlító jelmezt árul Katalin hercegné anyjahttp://www.life.hu/sztarok/20181002-az-elhunyt-diana-hercegnere-hasonlito-jelmezt-arul-katalin-hercegne-anyja.htmlJelmezeket áruló webshopot üzemeltet Katalin hercegné édesanyja, Carol Middleton. Az egyik jelmezben Lady D. egyik barátja a halott hercegnét véli felfedezni. TV + Sztárok--Survivor: a kiesett Bence csalódott a társaibanhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-survivor-a-kiesett-bence-csalodott-a-tarsaiban.htmlA Survivortől Bencének kellett búcsúznia, aki csalódottan távozott: nem érti, miért neki kellett távoznia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.