Schobert Lara szülei örültek, hogy lányuk szerepel a Hooligans új klipjében

zene Schobert Lara musical.ly Hooligans klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem titok, hogy Schobert Norbi és Rubint Réka lánya, Lara a Hooligans új klipjének egyik szereplője. Most a szülők is elmondták a véleményüket lányuk szerepléséről, de az is kiderült, az együttes miért pont Larát választotta. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, Schobert Lara szerepel a Hooligans új, a Jég hátán című dalához készült klipben.

Shobert Norbi és Rubint Réka 14 éves lánya igazi sztárnak számít a Musical.ly éneklős alkalmazást kedvelők körében. Éppen ezért őt és egy másik, az alkalmazáson népszerű lányt, Szász Dorinát kérte fel az együttes. A Hooligans tagja, Kiss Endi hívta fel Schobert Norbit, hogy megkérdezze, lánya szerepelne-e az új klipben.

"Endi megkérdezte, mennyivel tartoznának ezért nekünk, de mivel nagyon kedvelem a Hooliganst és Endit is, nekünk volt megtiszteltetés, hogy Larára gondoltak" - mondta a Brosnak a büszke édesapa.

Hozzátette: a Hooligans szeretne a fiatalok felé is nyitni. "Ez baráti szívesség volt a részünkről, Lara szereplése után csak azt kértem Enditől, hogy kicsit tanítson meg engem is zenélni" - mesélte a lapnak Schobert Norbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.