A Survivor versenyzőjét, Dékány Vikit rendszeresen meglopta volt párja

Dékány Viki lopás pár Survivor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dékány Vikit a Survivorből ismerhették meg az emberek, ám múltját játékban még nem részletezte. Sok mindent megtapasztalt pedig, de a legnagyobb csalódást egyik volt szerelme jelentette: kiderült, hogy végig meglopta őt.

Az első napokban Dékány Viki kissé bizonytalanul közelített társai felé a Survivorben, nem találta a helyét, pedig tapasztalt már sok mindent élete során. Lakott külföldön, és volt része hatalmas csalódásokban is éppen akkor, amikor a legnagyobb szüksége lett volna a támogatásra: távol hazájától egyedül érezte magát, és éppen az az ember verte át, akiben a legjobban megbízott.

Dékány Vikit rendszeresen meglopta volt párja Forrás: RTL Klub

A szakításkor derült ki, hogy szerencsejáték-függő, és kitanulta, hogyan lehet aprólékosan lopni

Best Magazinnak

Debreczeni Zita megmutatta magát gyerekként: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-debreczeni-zita-megmutatta-magat-gyerekkent.htmlDebreczeni Zita hihetetlenül cuki képet mutatott magáról a régmúltból: így nézett ki kisgyerekként. TV + SztárokOrigoElőkerült egy videó arról az estéről, amikor állítólag Cristiano Ronaldo erőszakolthttp://www.life.hu/sztarok/20181005-elokerult-egy-video-arrol-az-esterol-amikor-allitolag-cristiano-ronaldo-eroszakolt.htmlCristiano Ronaldót szexuális erőszakkal vádolja Kathryn Mayorga. Most előkerült egy felvétel az eset előtti eseményekről. TV + Sztárok--Cseh Laci nem borotválja le a fejét a világkupárahttp://www.life.hu/sztarok/20181005-cseh-laci-nem-borotvalja-le-a-fejet-a-vilagkupara.htmlHat számban nevezett az úszó-világkupára Cseh Laci, ám a szokásától eltérően most nem borotválja le a haját. Azt is elárulta, hogy miért. TV + Sztárok--Brad Pitt közeli kapcsolatba került egy ékszertervezővel, Sat Hari Khalsávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181005-brad-pitt-kozeli-kapcsolatba-kerult-egy-ekszertervezovel-sat-hari-khalsaval.htmlÚgy tűnik, Brad Pittnek végre van új nő az életében. A színészt egy Los Angeles-i rendezvényen látták egy ékszertervezővel és spirituális vezetővel. TV + Sztárok--Közleményt adott ki a Juventus Cristiano Ronaldórólhttp://www.life.hu/sztarok/20181005-kozlemenyt-adott-ki-a-juventus-cristiano-ronaldorol.htmlNemi erőszakkal vádolta meg Kathryn Mayorga modell Cristiano Ronaldót. Azt állítja, hogy a focista 2009-ben, Las Vegasban erőszakosan közösült vele. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, és Ronaldo után most a klubja is közleményt adott ki.TV + Sztárok--12 év után szétköltözött Bochkor Gábor és Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20181005-12-ev-utan-szetkoltozott-bochkor-gabor-es-varkonyi-andrea.htmlA Blikk tudta meg, hogy válságban van Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea kapcsolata: már szét is költöztek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.