Schobert Lara Ábel Anitának mesélte el: nehezen kezelhető mostanában

Forrás: Schobert Lara -
interjú Ábel Anita Schobert Lara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Lara Ábel Anitának adott interjút, amiben őszintén mesélt életéről. Elárulta, hogy a közelmúltban nehezebb időszakot élt meg, de támogató családja ezen is átsegítette.

Schobert Lara a szemünk előtt cseperedett igazi kamaszlánnyá és szülei mellett ő is országos ismertségre tett szert. Lara elárulta, hogy őt egy időben vonzotta a média világa, de ma már egyáltalán nem tervezi, hogy a jövőben előtérben szeretne élni. Édesapja vágyik rá egyedül, hogy sztár legyen a lánya.

Schobert Lara Forrás: Schobert Lara

"Apa nagyon szeretné, hogy sztár legyek, de ezt nem azért csinálja, mert rosszat akar nekem. Amikor elmondtam, hogy nem vonz, elfogadta és azóta nem erőlteti."

Lara arról is őszintén mesélt, hogy az elmúlt időszakban emberek közé sem volt kedve menni, de édesanyja segített neki.

"Anya nagyon sokat segít. Megtanította kezelni a helyzeteket, mir eérdemes és mire nem érdemes hallgatni. Ez az alapja mindennek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.