Exkluzív interjú David Guetta nevelt fiával, Valentin Brunellel, vagyis Kungsszal

David Guetta Kungs Valentin Brunel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves francia DJ, Valentin Brunel, vagyis Kungs bátran mondhatja magát David Guetta nevelt fiának, hiszen a világsztár DJ vette szárnyai alá a fiatal tehetséget, és turnéján együttműködve bemutatta az egész világnak. Kungs This Girl munkáját már több mint 312 milliószor megtekintették, a világ legnagyobb fesztiváljainak állandó fellépője lett, Magyarországon pedig a Strand Fesztiválon mutatkozhatott be. Kungs most exkluzív interjút adott a Life.hu-nak mesteréről, David Guettáról, valamint a jövőbeni terveiről.
Diana hercegnő élete szerelmének a testőrét, Barry Mannakee-t tartotta http://www.life.hu/sztarok/20181027-diana-hercegno-elete-szerelmenek-a-testoret-barry-mannakee-tartotta.htmlAzt az egész világ tudja, hogy Dianának nem Károly volt élete szerelme, most azonban kiderült, hogy ki az a férfi, akit a hercegnő mindenkinél jobban szeretett. TV + Sztárok--Ismét balhét csapott az X-Faktor színpadán Hörcher Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20181027-ismet-balhet-csapott-az-xfaktor-szinpadan-horcher-laszlo.htmlBiztonsági őrnek kellett kivezetnie az egyik versenyzőt a stúdióból, miután a mentorok meg sem hallgatták a produkcióját. Hörcher László ugyanis nem először jelentkezik az X-Faktorba, így már bebizonyosodott, hogy nem való az RTL Klub tehetségkutatójába. TV + Sztárok--Sztárban sztár: röhögőgörcsöt kapott a zsűri Pintér Tenya produkciója utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181021-sztarban-sztarrohogogorcsot-kapott-a-zsuri-pinter-tenya-produkcioja-utan.htmlFelrobbantotta a Sztárban Sztár stúdióját Pintér Tibor Beyoncé-produkciójával. A zsűri azonban nem csak az előadást értékelte, hanem Tenya átalakulását is, méghozzá elég sajátos módon...TV + SztárokOrigoÚjabb tévéshow-ban vállat szerepet Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181021-ujabb-teveshowban-vallat-szerepet-vasvari-vivien.htmlAzt is elárulta, melyik csatornán láthatjuk újra. TV + Sztárok--A legbátrabb páros: Singh Viki nem érti Tóth Andiék érzelmi kitöréséthttp://www.life.hu/sztarok/20181021-a-legbatrabb-paros-singh-viki-nem-erti-toth-andiek-erzelmi-kitoreset.htmlA Legbátrabb páros legutóbbi adásában Tóth Andi és Singh Viki csapott össze. A történtek után Tóth Andi a Mokkában mondta el véleményét, és most Viki is megszólalt. TV + SztárokOrigoX-Faktor: "Nincs kegyelem!˝ - sorra hullottak a versenyzők...http://www.life.hu/sztarok/20181021-a-mentorok-nem-huztak-az-idot-az-xfaktor-mentorai-sorra-hullottak-a-versenyzok.htmlA mentorok nem húzták az időt, sem a sajátjukat, sem a versenyzőkét, inkább gyorsan véget vetettek a "szenvedésnek"... Sokan egy egész napot végigvártak, hogy pár másodperc után hazaküldjék őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.