Ezer nőt molesztálhatott Harvey Weinstein

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Stephanie Keith -
Harvey Weinstein vallomás szexuális zaklatás botrány zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ügyvédnő állítja, Harvey Weinstein producer közel ezer nőt molesztálhatott.

Lassan egy éve annak, hogy kirobbant a botrány: Harvey Weinstein olyan híres színésznőket zaklatott korábban, mint Gwyneth Paltrow, Rosanna Arquette, Mira Sorvino, Rose McGowan és Angelina Jolie. Asia Argento és Lucia Evans pedig nemi erőszakkal is megvádolta a népszerű producert.

A botrány most tovább gyűrűzik, a Sky News azt írja, nagyjából ezer nő eshetett áldozatul Weinsteinnek.

Úgy vélem, közel ezer nőről beszélhetünk. Eddig 150 áldozat vallott ellene. Van egy korábbi alkalmazott, aki heti háromszor járt Weinstein irodájában, és rendszeresen kellett eltakarítania a férfi ondóját. Az első vád 1979-ből származik, onnantól kezdve a producer napi rendszerességgel molesztálhatta a nőket. Szokásává vált, mondhatni egy ragadozó lett belőle" – nyilatkozta Elizabeth Fegen ügyvédnő.

Harvey Weinstein ezer nőt zaklathatott Forrás: AFP/2018 Getty Images/Stephanie Keith
X-Faktor: egy édesapa durván beszólt Gáspár Lacinak, amiért lecserélte a lányát a táborbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-xfaktor-egy-edesapa-durvan-beszolt-gaspar-lacinak.htmlLezajlottak az X-Faktor előválogatói, a kiválasztott versenyzőknek már a táborban kellett bizonyítaniuk akaraterejüket és kitartásukat. Szinte mindenki jól bírta az akadályokat, ám egy apuka teljesen kiakadt Gáspár Laci döntésén. TV + SztárokOrigoA Ferrari vezetője, Jean Todt megtörte a csendet: Schumacherről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20181104-a-ferrari-vezetoje-jean-todt-megtorte-a-csendet-schumaherrol-meselt.html2013 év végén történt a tragédia: Schumacher síelés közben rosszul esett, aminek következtében súlyosan megsérült. Állapota sajnos azóta sem sokat javult. Bár már 5 éve történt az eset, a család semmilyen információt nem árul el a világsztár állapotáról. A Ferrari vezetője azonban megtörte a csendet. TV + Sztárok--A győzelemre is esélyes Balog Janó otthagyná az X-Faktorthttp://www.life.hu/sztarok/20181103-a-gyozelemre-is-eselyes-balog-jano-otthagyna-az-x-faktort.htmlMáris kiszállna az X-Faktorból a győzelemre is esélyesnek tartott Balog Janó. TV + SztárokOrigoBeköltözik a ValóVilág-villába a magyar Ken babahttp://www.life.hu/sztarok/20181103-bekoltozik-a-valo-vilag-villaba-a-magyar-ken-baba.htmlKiderült, kik lesznek a ValóVilág 9. szériájának szereplői. Köztük van a magyar Ken baba, Greg is. TV + Sztárok--Fehér Adrienn mesélt Cserháti Zsuzsa utolsó napjairól: "Meg akart halni"http://www.life.hu/sztarok/20181103-feher-adrienn-meselt-cserhati-zsuzsa-utolso-napjairol-meg-akart-halni.htmlSzinte lányaként szerette Cserháti Zsuzsa Fehér Adriennt. A színésznő most bensőséges kapcsolatukról és mentora utolsó napjairól mesélt. TV + Sztárok--Survivor: Gábort szavazta ki a Bayani törzshttp://www.life.hu/sztarok/20181103-survivor-gabornak-kellett-tavoznia-a-holtak-szigetere.htmlAz eddigi legizgalmasabb Törzsi Tanács mindenki számára tartogatott meglepetést! Végül azonban Gábornak kellett távoznia a Bayani törzsből. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.