Survivor Gábor Survivor
Az eddigi legizgalmasabb Törzsi Tanács mindenki számára tartogatott meglepetést! Végül azonban Gábornak kellett távoznia a Bayani törzsből.

Hogy miként sikerült kigolyózni Gábort, azt a videóban megnézheted.

Survivor: Beninek távoznia kellett a Holtak szigetéről http://www.life.hu/sztarok/20181103-survivor-beninek-tavoznia-kellett-a-holtak-szigeterol.htmlA játék egyik nagy esélyesének tartották Benit, ugyanis néhány hete még sorra nyerte a védettségi játékokat a Bayani törzsben, ráadásul komoly konfliktusa sem volt senkivel. TV + SztárokOrigoSúlyos balesetet szenvedett a Barátok közt szereplője, Aradi Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20181101-sulyos-balesetet-szenvedett-a-baratok-kozt-szereploje-aradi-balazs.htmlAradi Balázs, ahogy meglátta a sebét, tudta, hogy nagy a baj. Elmondta, hogy éppen nagyon rohanós napja volt, amikor belerohant egy üvegajtóba. TV + SztárokOrigoÉvekkel ezelőtti balesetét idézte fel Szikriszt Zita A legbátrabb párosbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181101-evekkel-ezelotti-balesetet-idezte-fel-szikriszt-zita-a-legbatrabb-parosban-tv2.htmlSzikriszt Zita egy évekkel ezelőtti motorbalesetéről beszélt A legbátrabb páros egyik, embert próbáló feladata után. TV + SztárokOrigoMeghalt Mandy Blank fitneszedzőhttp://www.life.hu/sztarok/20181101-meghalt-mandy-blank-fitneszedzo-42-eves-volt.htmlLos Angeles-i lakásában, a fürdőkádban találták meg a 42 éves Mandy Blank testépítő és fitneszedző holttestét. TV + Sztárok--Így készül a ValóVilág 9-re Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20181101-igy-keszul-a-valovilag9re-bauko-eva-belevalo.htmlA ValóVilág 9 háttérműsorának, a BeleValónak női műsorvezetője Baukó Éva lesz. Az egykori játékos most megmutatta, miként készül a feladatra. TV + Sztárok--Pintér Tibor kiakadt A legbátrabb párosban: beolvasott a többieknekhttp://www.life.hu/sztarok/20181101-pinter-tibor-kiakadt-a-legbatrabb-parosban.htmlKamerák előtt akadt ki Pintér Tibor A legbátrabb páros című műsorban. A színész feladat közben pöccent be, amiért a többiek, főként a Schobert házaspár és Németh Kristófék kinevették a barátnőjét, Fridát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.