Várkonyi Andi szoros barátságot ápol Radics Gigivel és családjával

2018.11.13. 06:52

Várkonyi Andi a közelmúltban ünnepelte a 44. szülétésnapját, 12 év után először Bochkor Gábor nélkül. Barátai és családja meglepetéssel készültek neki. Radics Gigi és családja egy hatalmas limuzint is béreltek.

Várkonyi Andi az elmúlt időszakban nagyon megszűrte a baráti körét, csak olyanok vannak körülötte, akik érdek nélkül szeretik őt. Ilyen például Radics Gigi és családja, akikkel Andi szoros kapcsolatot ápol. 

Várkonyi AndreaForrás: FEM3 Café

„Vannak olyan barátságok, hogy az első pillanattól olyan, mintha ezer éve jóban lennétek. Ilyenek nekem Gigiék, teljesen összenőttünk. Benne vannak a mindennapjaimban. Nem is lakunk messze egymástól, és Gigi anyukája segített berendezni az új lakásomat is. Hihetetlen jó emberek, és ilyen családi érzéssel teli ez a barátság” – mesélte a műsorvezető a Borsnak, akinek különleges születésnapot szerveztek a barátai.

„Szerintem az egyik legjobb szülinapom volt ez a mostani, igazán kitettek magukért a barátaim. Szombaton a barátnőimmel vacsoráztam, másnap pedig teljesen váratlanul megjelent az utcánkban egy hatalmas, fényektől villódzó, zenétől dübörgő limuzin, benne Gigi családjával és a barátaimmal. Gyorsan lecseréltem az otthoni szerelésem, és bejöttünk a városba, aztán náluk folytatódott az ünneplés. Nagyon szeretem, hogy velük nincs olyan, hogy ne gyerekestől, csapatosan találkoznánk, így Nóri is nagyon tudja élvezni.”

Radics GigiVárkonyi Andreabarátság