Pusztai Olivér Mr. Gay Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 év után ismét Mr. Gay Hungary versenyt szerveztek Magyarországon, amelynek nyertese, Pusztai Olivér Dél-Afrikában képviselheti hazánkat a világversenyen. A Life.hu villáminterjút készített a nyertessel és a harmadik helyezettel a motivációjukról és a terveikről.

De honnan ilyen ismerős...?

Pusztai Olivér modell és stílustanácsadó, aki szerepelt a Feleségek Luxuskivitelben című műsorban Köllő Babett stylistjaként.

Szavazz: Radics vagy Era térjen vissza a ValóVilág-villába ma este!http://www.life.hu/sztarok/20181118-radics-vagy-era-terjen-vissza-a-valovilagvillaba-ma-este.htmlA párbajozók "munkásságától" és jellemrajzától most eltekintünk, de ha nézed az RTL 2 valóságshow-ját, tuti határozott véleményed van arról, hogy Erának vagy Radicsnak kellene-e visszatérnie a villába. Szavazz, te melyiküket látnád továbbra is szívesen játékban! TV + SztárokOrigoValóVilág: taktikából szexel Radics Viviennel?http://www.life.hu/sztarok/20181118-valovilag-taktikabol-szexel-radics-viviennel.htmlKérdezz-felelek keretében vallatták a párbajozni készülő Erát és Radicsot a villalakók. Míg Era a tiszta szívű játékstílusát hangsúlyozta, Radics megdöbbentő válaszokat adott a hozzá intézett kérdésekre. TV + Sztárok--ValóVilág: Krisztián megható üzenetet küldött megcsalt szerelménekhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-valovilag9-krisztian-meghato-uzenetet-kuldott-szerelmenek.htmlKrisztián elmondta a videóban, hogy úgy érzi, a Cintikével való kapcsolata hiba volt, és nagyon szereti a barátnőjét. TV + SztárokOrigoSzakítása óta ostromolják a nők Pintér Tiborthttp://www.life.hu/sztarok/20181118-szakitasa-ota-ostromoljak-a-nok-pinter-tibor-szineszt.htmlAhogy megírtuk, néhány hete különköltözött egymástól, majd szakított Pintér Tibor és barátnője, Fridi. A színészt - saját bevallása szerint - azóta ostromolják a nők. TV + SztárokOrigoX-Faktor: egymásnak esett Gáspár Laci és Puskás Peti Szekér Gergő produkciója utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-xfaktor-egymasnak-esett-gaspar-laci-es-puskas-peti-szeker-gergo-produkcioja-utan.htmlGáspár Laci leszólta Puskás Peti mentoráltjának, Szekér Gergőnek a produkcióját. Szerinte Peti nem hallotta meg a hibákat, ez pedig azt feltételezi, hogy mentortársának nincs megfelelő hallása ehhez a munkához. TV + SztárokOrigoValóVilág - Paplannal vagy paplan nélkül: így szexelnének a játékosok (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181118-valovilag-igy-szexelnek-a-jatekosok-krisztian-paplan-nelkul.htmlMég a játék indulásakor faggatták a játékosokat arról, ki hogyan gyűri majd a lepedőt, ha arra kerül sor a villában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.