tippek Randevú Baukó Éva BeleValó Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sikeres randizás és udvarlás titkaiba akarta beavatni a fiatalokat Baukó Éva, a BeleValó Világ műsorvezetője. Többször a kamerába ordította, hogy "Ne hazudj!", talán ez lehet a legfőbb szabály. 

Baukó Éva, a BeleValó Világ műsorvezetője legújabb kisvideójában az udvarlás rejtelmeibe akarta beavatni a nézőt. Úgy tűnik, számára a legfőbb szabály az őszinteség, mivel a lányok megérzik, ha hazudnak nekik. "Ne hazudj!" - ordította a kamerába.

A női test tiszteletére is felhívta a figyelmet. "A nők teste egy szentély, egy igazi gyöngyszem, amely csak arra vár, hogy felfedezzétek. Ki fognak nyílni, mint egy kis kagyló, amiből kilefetyelitek az élet ízét" - mondta a celebnő. Hangsúlyozta azt is, milyen fontos, hogy egy férfi okos legyen, vagy ha már nem, akkor legyen vastag a pénztárcája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.