Radics miatt hisztériázott részegen a ValóVilág 9 villájában Vivien

VV Vivien hiszti ValóVilág 9 ivás sírás részeg VV Radics
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 9. szériájának első párbaján Radicsnak kellett elhagynia a villát, aki nem sokkal korábban ágyba vitte Vivient. A lány olyannyira kiborult a férfi kiesésétől, hogy hisztériázó részegre itta magát. 

A ValóVilág 9 játékosai túl vannak első párbajukon, ahol az Erát kihívó Radicsnak kellett elhagynia a villát sokak meglepetésére. A férfi nem sokkal a párbaj előtt bújt ágyba Viviennel, aki teljesen kiborult a férfi távozásán. Így a következő este teljesen lerészegedett.

"Nagyon sokat így elkezdtem inni, nagyon szomorú voltam, és amiatt csináltam, hogy ez az érzelmi szál így valamennyire egy estére eltompuljon" - mondta a riportszobában Vivien. Majd azt is láthattuk, hogy az ágyon fekve részegen vonaglik és kiabál. Szerencsére Reninek volt annyi lélekjelenléte, hogy mielőtt ráborult volna a bömbölő barátnőjére, az ágy mellé tolta a felmosóvödröt, hogy ha probléma adódna, kéznél legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.