Tatár Csilla a válásáról vallott Palya Beának

Fotó: Hirling Bálint/Origo -
Gönczi Gábor válás Tatár Csilla Palya Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla eddig nem sokszor beszélt a válásáról, de most őszintén elmondta, miken ment keresztül abban az időszakban. Kiderült, ő nem élte meg kudarcként. 

Tatár Csilla és Gönczi Gábor már évek óta nem alkotnak egy párt, azóta mindketten rátaláltak az igazira, válásuk azonban akkor mindenkit meglepett. Tatár Csilla Palya Beának beszélt őszintén életének arról az időszakáról. Elárulta, ő nem élte meg kudarcként a válást, hiszen viszonylag hamar rátalált a második férjére, akibe nagyon szerelemes lett.

Tatár Csilla a válásáról vallott Fotó: Hirling Bálint/Origo

Aztán rájöttök, hogy ez mégsem az, és ezt el kell tudni engedni.

„Én nem teregettem ki a problémáimat senkinek, éppen ezért, amikor felhívtam az apukámat, és elmondtam neki, kis túlzással, hogy apa, elköltözöm, válok, apa, terhes vagyok, férjhez megyek, ebbe ő eléggé, kicsit így megroggyant szegény. Nekik nehéz volt, mert nem értették. Láttak valamit, ami látszólag tök jó volt, és egyszer csak vége lett" – árulta el a műsorvezető. Hozzátette, szerinte nincs olyan válás, ami hangos szó nélkül zajlik.

Borzasztó jó önismerettel kell rendelkezned ahhoz, hogy ezt végig tudd csinálni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.