Pintér Tibor távozott a Sztárban Sztár vasárnapi adásából: videó

Stohl Sztárban sztár Kasza Tibor Pintér Tibor Majka zsűri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor a Crystal egyik dalát adta elő a vasárnapi Sztárban Sztár műsorában, Kasza Tibit utánozva. Nem aratott osztatlan sikert...

Pintér Tibornak kellett távoznia a vasárnapi Sztárban Sztár műsorából. Kasza Tibit utánzó alakítása nem tetszett a zsűrinek. Bírálták Tenya előadásmódját és magát Kasza Tibit is, akit Stohl András csúnyán megbántott a véleményével. Szerinte Tenya nem utánozta Kasza elölharapásos szájtartását, ami súlyos hiba volt, hiszen Kaszát erről ismerik meg. A Crystal egykori énekese élő bejelentkezésben mesélte el, mennyire rosszulesett neki ez a bírálat és arra kérte követőit, tartsák bent szavazataikkal Tenyát. Ez nem sikerült, a lovas színház igazgatójának kellett távoznia a mezőnyből. A Life.hu riporterének az érzéseiről mesélt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.