Hódi Pamela és Berki Krisztián a Natinak kötött lakástakarékon vesztek össze

vita Hódi Pamela Mazsi Berki Natasa Zselyke lakástakarék Berki Renáta veszekedés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élő videóban fakadt ki Hódi Pamela, aki összeveszett volt párjával, Berki Krisztiánnal azon, hogy ki nyisson lányuknak, Berki Natasa Zselykének lakástakarékot. Hódi azt mondta, többé nem engedi Berkinek, hogy negatív színben tüntesse fel. 

"Megfogadtam, hogy meg fogom magam védeni. Öt és fél évig nem tudtam, de 30 éves lettem, ez az időszak elmúlt" - idézi Hódi Pamela szavait a Velvet. A mondat abban az élő videóban hangzott el, amelyet azért tett közzé, hogy elmondja a közte és Berki Krisztián között kialakult konfliktus miértjét.

Úgy tűnik, a szülők azon vesztek össze, hogy ki nyisson lányuknak, Berki Natasa Zselykének lakástakarékot. A számlát végül Hódi Pamela nyitotta, ám Berki szerint hülyeséget csinált. Állítja: ő prémium kategóriás szerződést kötött volna a kislány nevére.

Hód Pamela és Berki Krisztián ismét összevesztek Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

"A büdös életben nem lesz többet, hogy az ő rosszindulata miatt én negatív színben tűnjek fel" - mondta a videóban az édesanya, aki már Tóth Bence focistával jár. Azt állítja, Berki 3 hónapja felhívta, hogy elkérje Nati adószámát, mert lakástakarékot szeretne nyitni számára. Pamela ennek megörült, Berki neki is felajánlotta, hogy megadja az üzletkötője számát, ám a nő ebből nem kért.

"Akivel ő leül, és pénzről van szó, abban én nem akarok részt venni" - fogalmazott Hódi.

Saját ismerősén keresztül akart egyet nyitni saját és a lánya nevére. Egy ügyvéd tájékoztatta, hogy egy névre nem lehet két szerződést kötni, ám Pamela szerint az is kiderült, hogy a Berki által 1 hónappal korábban kötött számla nem él. Állítólag ezután Berki Krisztián üzletkötője felhívta Hódi Pamelát, aki nem akarta más névre átírni a számlát, ezután robbant a botrány, mert Berki szerint jobb ajánlatot is kiharcolhatott volna Natinak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.