Jamie Foxx és Katie Holmes Párizsban akarnak összeházasodni

Forrás: Getty Images for NARAS/2018 Lester Cohen/Kevin Mazur -
esküvő házasság Párizs Katie Holmes Jamie Foxx
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Katie Holmes és Jamie Foxx készen állnak hivatalossá tenni a kapcsolatukat: állítólag tervezik a párizsi esküvőt.

Katie Holmes és Jamie Foxx már öt éve járnak, de a kapcsolatukról sokáig csak pletykák keringetek. A páros évekig titkolózott, de már nem bujkálnak a nyilvánosság elől. A legfrissebb hírek szerint ráadásul nemsokára abszolút hivatalossá teszik a kapcsolatukat, vagyis összeházasodnak.

Katie Holmes és Jamie Foxx összeházasodnak Forrás: Getty Images for NARAS/2018 Lester Cohen/Kevin Mazur

A bennfentesek szerint Katie Holmes téli esküvőt szeretne a fények városában, vagyis Párizsban. Mivel a színésznő nagyon sokat várt arra, hogy végre boldog legyen, és hozzámehessen a szerelméhez, kétségtelen, hogy minden kívánsága teljesülni fog - írja a Mirror.

Tom Cruise megjegyzést tett Katie Holmes magánéletére

Közel 6 évig tartó házasság után, 2012 nyarán elvált Katie Holmes és Tom Cruise. Közös megegyezés alapján az a döntés született, hogy a kislányuk az anyukával marad. Cruise 8 millió dollárt, azaz 2,5 milliárd forintot hagyott a feleségére egy különleges feltétellel: 5 évig nem mutatkozhat nyilvánosan egy férfival sem. Ez az idő már lejárt, de Tom így sem tudta szó nélkül hagyni, amikor kiderült, Katie és Jamie járnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.