Caramel felesége, Szilvi erős embernek tartja magát

Forrás: sylviszilagyi/Instagram -
Caramel betegség erős Szilágyi Szilvia gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kislányuk betegsége nagyon megviselhette Caramelt és feleségét, ennek ellenére Szilvi úgy érzi, nincs olyan élethelyzet, amelyben összeroppanna. 

Caramel és felesége mindketten nagyon nehéz időszakban vannak, amióta kiderült, hogy a kislányuk leukémiás. Szilvi hónapokra vissza is vonult a nyilvánosság elől, csakis a gyermekükre koncentrált. Nemrég azonban visszatért a közösségi oldalakra, és válaszolt a rajongók kérdéseire is. Egyikük arra volt kíváncsi, mennyit erősödött Szilvi mentálisan az elmúlt hónapokban.

Szilágyi Szilvi elárulta, mennyire volt nehéz számára az elmúlt időszak Forrás: sylviszilagyi/Instagram

"

De úgy tűnik, nincs olyan élethelyzet, amitől összeroppannék. Ki merem mondani, hogy erős embernek tartom magam"

Zalatnay Sarolta exférje, Márton Csaba ismét a nyilvánosság elé állt: ez történt velehttp://www.life.hu/sztarok/20181129-zalatnay-sarolta-exferje-ismet-a-nyilvanossag-ele-allt-ez-tortent-vele.htmlMárton Csaba tiszta lappal akarja indítani az új életét, bár nem éppen jófiúként vonult be a köztudatba. Sok mindennel vádolták, de ő állítja, csak rosszkor volt rossz helyen. TV + Sztárok-- Nem ment el a Csak show és más semmi próbájára Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20181130--nem-ment-el-a-csak-show-es-mas-semmi-probajara-schobert-norbert.htmlA Köllő Babettel való közös próba helyett pihenéssel töltötte a csütörtöki napot Schobert Norbi, akit betegség döntötte le a lábáról, így az is kérdésessé vált, hogy vajon meg tud-e jelenni a pénteki élő műsorban. TV + SztárokOrigoÁbel Anita válik 16 év házasság utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-abel-anita-valik-16-ev-hazassag-utan.htmlA hír a Best magazin holnapi címlapjáról derült ki, Anita a lapnak adott interjújában mesél a házassága felbomlásáról. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Radics durva vádjai miatt perre számíthat az RTL-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-valovilag-9-vv-radics-durva-vadjai-miatt-perre-szamithat-az-rtltol.htmlVV Radics sértettségében nagyon túllőtt a célon: egy azóta törölt videóban vádolta csalással az RTL Klubot, Puskás Petit pedig durva szavakkal illette, ahogy a csatorna egyéb munkatársait is. Perre számíthat. TV + Sztárok--Hódi Pamela és Berki Krisztián a Natinak kötött lakástakarékon vesztek összehttp://www.life.hu/sztarok/20181129-hodi-pamela-es-berki-krisztian-a-natinak-kotott-lakastakarekon-vesztek-ossze.htmlÉlő videóban fakadt ki Hódi Pamela, aki összeveszett volt párjával, Berki Krisztiánnal azon, hogy ki nyisson lányuknak, Berki Natasa Zselykének lakástakarékot. Hódi azt mondta, többé nem engedi Berkinek, hogy negatív színben tüntesse fel. TV + Sztárok--Jamie Foxx és Katie Holmes Párizsban akarnak összeházasodnihttp://www.life.hu/sztarok/20181129-jamie-foxx-es-katie-holmes-parizsban-akarnak-osszehazasodni.htmlÚgy tűnik, Katie Holmes és Jamie Foxx készen állnak hivatalossá tenni a kapcsolatukat: állítólag tervezik a párizsi esküvőt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.