Liptai Claudia kimaradt a Playboy különszámából: nemet mondott

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
Playboy Liptai Claudia különszám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok hazai szépség helyet kapott a Playboy különszámában, de Liptai Claudia nem. Kiderült, miért nem került bele a különleges kiadványba. 

A Playboy a 65. születésnapja alkalmából egy különleges kiadvánnyal készült: összegyűjtötte minden idők 65 legdögösebb címlaplányát. Hazánk szépségei is helyt kaptak benne, köztük Zalatnay Sarolta, Gregor Bernadett, Rubint Réka, de sokan kimaradtak. Görög Zita és Zoltán Erika fényképei sem láthatóak a lapban, de Liptai Claudiáé sem. Pedig az ő szereplése idején is rengetegen vették a lapot, tehát arról szó sincs, hogy ne lett volna népszerű. A menedzsere elárulta, miért is maradt ki ebből a különleges kiadásból a műsorvezető.

Liptai Claudia nemet mondott Forrás: Televíziós Újságírók Díja

Megkerestek minket a lehetőséggel, de Claudia nem élt vele.

Ripostnak

Zalatnay Sarolta exférje, Márton Csaba ismét a nyilvánosság elé állt: ez történt velehttp://www.life.hu/sztarok/20181129-zalatnay-sarolta-exferje-ismet-a-nyilvanossag-ele-allt-ez-tortent-vele.htmlMárton Csaba tiszta lappal akarja indítani az új életét, bár nem éppen jófiúként vonult be a köztudatba. Sok mindennel vádolták, de ő állítja, csak rosszkor volt rossz helyen. TV + Sztárok-- Nem ment el a Csak show és más semmi próbájára Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20181130--nem-ment-el-a-csak-show-es-mas-semmi-probajara-schobert-norbert.htmlA Köllő Babettel való közös próba helyett pihenéssel töltötte a csütörtöki napot Schobert Norbi, akit betegség döntötte le a lábáról, így az is kérdésessé vált, hogy vajon meg tud-e jelenni a pénteki élő műsorban. TV + SztárokOrigoÁbel Anita válik 16 év házasság utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-abel-anita-valik-16-ev-hazassag-utan.htmlA hír a Best magazin holnapi címlapjáról derült ki, Anita a lapnak adott interjújában mesél a házassága felbomlásáról. TV + Sztárok--Dér Henit kikezdték a rajongói egy tangás fotója miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181129-der-henit-kikezdtek-a-rajongoi-tangas-fotoja-miatt.htmlRengeteg hozzászólás érkezett ahhoz a fotóhoz, amelyet Dér Heni néhány nappal ezelőtt osztott meg a közösségi oldalán. A képen tangában látható, aminek számos rajongója nem örült. Úgy gondolják, túl sokat mutat magából. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Radics durva vádjai miatt perre számíthat az RTL-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-valovilag-9-vv-radics-durva-vadjai-miatt-perre-szamithat-az-rtltol.htmlVV Radics sértettségében nagyon túllőtt a célon: egy azóta törölt videóban vádolta csalással az RTL Klubot, Puskás Petit pedig durva szavakkal illette, ahogy a csatorna egyéb munkatársait is. Perre számíthat. TV + Sztárok--Hódi Pamela és Berki Krisztián a Natinak kötött lakástakarékon vesztek összehttp://www.life.hu/sztarok/20181129-hodi-pamela-es-berki-krisztian-a-natinak-kotott-lakastakarekon-vesztek-ossze.htmlÉlő videóban fakadt ki Hódi Pamela, aki összeveszett volt párjával, Berki Krisztiánnal azon, hogy ki nyisson lányuknak, Berki Natasa Zselykének lakástakarékot. Hódi azt mondta, többé nem engedi Berkinek, hogy negatív színben tüntesse fel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.