Támadják a siketek Weisz Fannit azért, mert beszélni tanul

Forrás: FEM3 Café -
Hajmásy Péter siket Weisz Fanni beszéd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Támadják a siketek Weisz Fannit, aki egy implantátumnak köszönhetően valamilyen szinten képes elsajátítani a beszédet.

A siketek a csendbe születtek, és nem tudnak szavakat formálni, Weisz Fanni viszont egy implantátumnak köszönhetően mégis képes valamilyen szinten elsajátítani a beszédet. Ő mindent meg is tesz azért, hogy fejlődjön, és igyekszik csökkenteni a szakadékot a hallók és a siketek között. Közösségi oldalán jelelést tanít a hallóknak, a siketek azonban nem értékelik Fanni törekvéseit, megbántva érzik magukat.

„Fanni két tűz közé került. A hallók arra biztatják, hogy beszéljen, hiszen egyre jobban megy neki, míg a siketek közül sokan nem szeretik, amikor Fanni beszél. Nem értem, miért, hiszen soha nem volt kérdés, hogy a feleségem világa a csend. Siketnek született, éppen ezért mindig is a jelnyelv lesz az anyanyelve, akkor is, ha olykor beszél" – nyilatkozta a Ripostnak Fanni férje, Hajmásy Péter. Elárulta azt is, hogy a felesége 7 éves korában kapott egy hallást segítő készüléket, ám azt csak hetente egyszer tudja használni, mert rettentően megfájdul tőle a feje.

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter Forrás: FEM3 Café
Liptai Claudia kimaradt a Playboy különszámából: nemet mondotthttp://www.life.hu/sztarok/20181130-liptai-claudia-kimaradt-a-playboy-kulonszamabol-nemet-mondott.htmlSok hazai szépség helyet kapott a Playboy különszámában, de Liptai Claudia nem. Kiderült, miért nem került bele a különleges kiadványbba. TV + SztárokOrigoZalatnay Sarolta exférje, Márton Csaba ismét a nyilvánosság elé állt: ez történt velehttp://www.life.hu/sztarok/20181129-zalatnay-sarolta-exferje-ismet-a-nyilvanossag-ele-allt-ez-tortent-vele.htmlMárton Csaba tiszta lappal akarja indítani az új életét, bár nem éppen jófiúként vonult be a köztudatba. Sok mindennel vádolták, de ő állítja, csak rosszkor volt rossz helyen. TV + Sztárok-- Nem ment el a Csak show és más semmi próbájára Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20181130--nem-ment-el-a-csak-show-es-mas-semmi-probajara-schobert-norbert.htmlA Köllő Babettel való közös próba helyett pihenéssel töltötte a csütörtöki napot Schobert Norbi, akit betegség döntötte le a lábáról, így az is kérdésessé vált, hogy vajon meg tud-e jelenni a pénteki élő műsorban. TV + SztárokOrigoÁbel Anita válik 16 év házasság utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-abel-anita-valik-16-ev-hazassag-utan.htmlA hír a Best magazin holnapi címlapjáról derült ki, Anita a lapnak adott interjújában mesél a házassága felbomlásáról. TV + Sztárok--Dér Henit kikezdték a rajongói egy tangás fotója miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181129-der-henit-kikezdtek-a-rajongoi-tangas-fotoja-miatt.htmlRengeteg hozzászólás érkezett ahhoz a fotóhoz, amelyet Dér Heni néhány nappal ezelőtt osztott meg a közösségi oldalán. A képen tangában látható, aminek számos rajongója nem örült. Úgy gondolják, túl sokat mutat magából. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Radics durva vádjai miatt perre számíthat az RTL-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-valovilag-9-vv-radics-durva-vadjai-miatt-perre-szamithat-az-rtltol.htmlVV Radics sértettségében nagyon túllőtt a célon: egy azóta törölt videóban vádolta csalással az RTL Klubot, Puskás Petit pedig durva szavakkal illette, ahogy a csatorna egyéb munkatársait is. Perre számíthat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.